Visum til Rusland

Danske statsborgere, der rejser til Rusland, skal have et visum. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe dig med den obligatoriske turist- eller og forretningsinvitation til Rusland samt legalisering af danske dokumenter, som du skal bruge i Rusland. Endvidere kan vi hjælpe dig med oversættelse af personlige dokumenter i forbindelse med visumansøgningen.

Læs mere om de mest almindelige typer visa til Rusland her:
Turistvisum

- E-visa til Rusland
Forretningsvisum
Privatvisum
- Transitvisum

Bestil dit visum her. Vær opmærksom på, at du skal have en såkaldt invitation for at kunne bestille et visum til Rusland. Bestil en invitation her, hvis ikke du allerede har en.

 

 


 

Hvad er et russisk visum?

Et visum til Rusland er et officielt dokument, som giver dig tilladelse til at rejse ind og ud af Rusland samt opholde dig i Rusland i en nærmere angivet tidsperiode. På et russisk visum er der angivet dato for ankomst- og afrejse, personlige data og pasinformationer, og så er der et vedhæftet et foto (pasfotostørrelse, i farver, taget på hvid baggrund). Et russisk visum er med andre ord en indrejse-, udrejse og opholdstilladelse. Det kan derfor være problematisk, hvis du mister dit visum eller forlænger dit ophold i Rusland ud over den afrejsedato, der er anført i visummet.

Hvad er en invitation fra Rusland?

For at kunne søge visum til Rusland, skal du have en invitation fra landet. Invitationen kan du få gratis hos Alt Rejser, hvis du har købt hotelophold eller rejse gennem os. Vent med at udfylde visumansøgningen til du har modtaget din invitation.
Hvis du ikke har købt hotel eller rejse gennem os, kan du købe en invitation ved at udfylde vores bestillingsblanket til visum. Hvis du er i tvivl om noget angående invitationen, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Hvad er legalisering af dokumenter?

Når du rejser til Rusland og skal bruge officielle danske dokumenter (eksempelvis navne- og vielsesattest) i landet, har du brug for en legalisering af disse dokumenter. Det gælder både for private og forretningsdokumenter. Legalisering er en påtegnelse fra den russiske ambassade, der bekræfter, at de pågældende dokumenter er godkendt. 
Det kan vi hos Alt Rejser hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe dig med apostillering (en påtegning af dokument/stempel på dokument) af forskellige danske dokumenter hos Udenrigsministeriet, eksempelvis kørekort. Det tager cirka 2-3 arbejdsdage. Du behøver ikke et internationalt kørekort som privatbilist i Rusland, hvis du kan fremvise en russisk oversættelse af dit apostillerede danske kørekort.

Hvad koster et visum til Rusland?

Vi tilbyder flere forskellige typer visa til Rusland. Se priserne nedenfor. 
Turistvisum
Forretningsvisum
Privatvisum
- Transitvisum

Hvis du har flere spørgsmål angående prisen for visumansøgning gennem Alt Rejser, er du velkommen til at kontakte os på +45 33 12 20 30 eller info@altrejser.dk.

Hvorfor skal jeg have taget fingeraftryk, når jeg ansøger om visum til Rusland? 

De russiske myndigheder indførte den 10. december 2014 indførte et krav om fingeraftryk ved ansøgning om russisk visum. Alle rejsende, med undtagelse af børn under 12 år og danske statsborgere med bopæl i Grønland eller på Færøerne, skal afgive fingeraftryk. Dette skal gøres hver gang, du søger om et visum.
Hvis du køber dit visum gennem Alt Rejser, behøver du ikke at bestille tid til fingeraftryk. Alt Rejser har haft et tæt samarbejde med den russiske ambassade igennem næsten 40 år, og kan derfor tilbyde vores kunder fordelagtige vilkår.Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620