Visum til Rusland

Danske statsborgere, der rejser til Rusland, skal have et visum for at komme ind i landet. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe med turistinvitation og forretningsinvitation til Rusland samt legalisering af danske dokumenter, som du skal bruge i Rusland. Endvidere kan vi hjælpe med oversættelse af private dokumenter i forbindelse med visumansøgningen.

Læs mere om de mest almindelige typer visa til Rusland her:
Turistvisum
Forretningsvisum
Privatvisum
- Transitvisum

Bestil dit visum her. Vær opmærksom på, at du skal have en såkaldt invitation for at kunne bestille et visum til Rusland. Bestil en invitation her, hvis ikke du allerede har en.

Vi vil hos Alt Rejser altid gøre vores yderste for at overholde indgåede aftaler, men er kun agenter, der formidler kontakten til de russiske myndigheder, der står for udstedelsen af visa i Danmark. Ekspeditionstiderne hos de russiske myndigheder skal på nuværende tidspunkt betragtes som værende vejledende, og Alt Rejser har ingen mulighed for at garantere, at de af centeret lovede ekspeditionstider overholdes. Vi betragter sagen som forbigående og regner med, at situationen normaliseret indenfor de nærmeste uger.

 


 

Hvad er et russisk visum?

Et visum til Rusland er et officielt dokument, som giver dig tilladelse til at opholde dig i Rusland i en specifik tidsperiode. På et russisk visum står der ankomst- og afrejsedatoer, personlige oplysninger, pasinformationer, og så er der to vedhæftede fotos. Et russisk visum er med andre ord både en indrejse- og en udrejsetilladelse. Derfor kan det være meget problematisk, hvis du mister dit visum eller gør dit ophold i landet længere end den opgivne afrejsedato i visummet.

Hvad er en invitation fra Rusland?

For at kunne søge visum til Rusland, skal du inviteres af landet. Invitationen kan du få gratis gennem Alt Rejser, hvis du som kunde har købt hotel eller rejse gennem os. Vent med at udfylde visumansøgningen til du har modtaget din invitation.

Hvis du ikke har købt hotel eller rejse gennem os, kan du købe en invitation ved at udfylde vores bestillingsblanket til visum. Hvis du er i tvivl om noget angående invitationen, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Hvad er legalisering af dokumenter?

Når du rejser til Rusland og skal bruge officielle danske dokumenter (eksempelvis navneattest og vielsesattest) i landet, har du brug for en legalisering heraf. Det er en påtegnelse fra Den Russiske Ambassade, der bekræfter, at dokumentet er godkendt. Det gælder både for private og erhvervsmæssige dokumenter.

Det kan vi hos Alt Rejser hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe dig med apostillering af forskellige danske dokumenter hos Udenrigsministeriet, eksempelvis kørekort. Det tager cirka 2-3 arbejdsdage. Det er som privatbilist ikke nødvendigt med et internationalt kørekort i Rusland, såfremt du kan fremvise en apostilleret russisk oversættelse af dit danske kørekort.

Hvad koster et visum til Rusland?

Vi tilbyder flere forskellige typer visa til Rusland her. Læs mere om vores priser her:
Turistvisum
Forretningsvisum
Privatvisum
- Transitvisum

Hvis du vælger selv at søge om visum uden vores hjælp, skal du betale for dit Rusland visum på visumcentret i København. Det er vigtigt at nævne, at du kun kan betale med kontanter eller Dankort. Det er ikke muligt at betale med andre betalingskort eller betalingsmidler. Du kan kontakte Den Russiske Ambassade for at høre nærmere om priserne.

Hvis du ligger inde med flere spørgsmål, der vedrører prisen for visumansøgning gennem Alt Rejser, er du velkommen til at kontakte os på +45 33 12 20 30 eller info@altrejser.dk.

Krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Rusland

Den 10. december 2014 indførte de russiske myndigheder et krav om fingeraftryk ved ansøgning om russisk visum. Alle rejsende, undtagen børn under 12 år og danske statsborgere med bopæl i Grønland eller på Færøerne, skal afgive fingeraftryk. Dette skal gøres hver gang, du søger om et visum.

Hvis du køber dit visum gennem Alt Rejser, er det ikke nødvendigt at bestille tid til fingeraftryk. Alt Rejser har haft et tæt samarbejde med Den Russiske Ambassade igennem næsten 40 år, og kan derfor tilbyde vores kunder fordelagtige vilkår.Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620