Turistvisum til Rusland

Turistvisum til Rusland
EU-statsborgere, der rejser til Rusland, har brug for et visum. Hvis du rejser som turist, skal du bruge et turistvisum, og det kan vi hjælpe dig med.

For at få et turistvisum til Rusland, er det nødvendigt at have en turistinvitation. Denne kan bestilles hos Alt Rejser, se nedenfor.

 

Hvis du som kunde har købt hotel eller pakkerejse hos Alt Rejser får du en invitation gratis. Ring og hør nærmere.

 

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er muligt at få det gjort i København eller i Aarhus.

 

I København skal dokumenterne fysisk være os i hænde min. dagen før, man ønsker at afgive fingeraftryk. Det vil sige papirerne skal sendes med post eller afleveres på vores kontor. Det er også muligt at sende dokumenterne pr. e-mail (inkl. pasfoto. Det koster 150,- , hvis vi skal printe pasfotoet med fotoprinter på fotopapir). Venligst send alle papirerne til Alt Rejser sammen med et følgebrev.

I Aarhus skal dokumenterne elektronisk være os i hænde min. dagen før, man ønsker at afgive fingeraftryk. Det vil sige papirerne skal sendes til visum@altrejser.dk. Passet afleveres til os, når du afgiver fingeraftryk. Det koster 550 kr. udover visumgebyret.

Bemærk at ekspresbehandling ikke er muligt, hvis du afgiver fingeraftryk i Aarhus.

 


 

 


 


 

Til ansøgning om turistvisum til Rusland har vi brug for:

 

  • Invitationsbrev. Har du ikke en invitation, kan du bestille en invitation hos os ved at udfylde bestillingsblanket til visum. Bestiller du hotel eller en pakkerejse hos os, får du en invitation gratis. Når vi har modtaget din bestilling af invitation sender vi en detaljeret vejledning til visumansøgningen.

 

  • Visumansøgning. Hvis invitation ordnes gennem Alt Rejser, sender vi detaljeret vejledning.

 

  • Kopi af passets informationsside (siden med foto). Det skal være en tydelig kopi af siden med foto. Hele siden skal kunne ses, dvs. den må ikke være beskåret så ikke alle oplysninger fremgår. Original pas skal ikke medsendes! Selve passet afleveres når man afgiver fingeraftryk. Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse, skal have min. to ledige sider og må ikke være beskadiget/slidt.

 

  • Ét stk. originalt pasfoto i farver på hvid baggrund. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-). Læs mere om krav til foto til visum her.

 

  • Rejseforsikringsbevis. Vigtigt! Følgende skal fremgå af forsikringsbeviset: gyldighedsområde (der skal stå, at forsikringen er gyldig i Rusland el. Verden el. Udvidet Europa) og gyldighedsperiode (der skal stå, at forsikringen dækker fra xx.xx.xx til xx.xx.xx). Forsikringsbeviset skal indeholde navn og policenummer. NB: En kopi af police eller udskrift fra forsikringsselskabets hjemmeside er ikke nok.

Mangler du rejseforsikring, kan du tegne den hos Europæiske Rejseforsikring online her.

 

  • Udenlandske statsborgere (undtagen EU-statsborgere) skal vedlægge en kopi af opholdstilladelse i Danmark (britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere).

 

  • For tidligere russiske/sovjetiske statsborgere skal et bevis på opsigelse af russisk/sovjetisk statsborgerskab vedlægges. Hvis der på opsigelsesbeviset står navne, som er forskellige fra det nuværende navn, skal der vedlægges bevis på navneskift (f.eks. vielsesattest).  Vielsesattest, navneattest og evt. andre dokumenter som er udstedt af danske myndigheder skal apostilleres. Læs mere om hvordan kan vi hjælpe med apostillering her.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.  


 
 

Prisliste, visum til Rusland

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun EU statsborgere (undtagen britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere)

 

Turistvisum
Ekspeditionstid 8 dage            955,-
Ekspeditionstid 5 dage  1295,-
Ekspeditionstid 1 dag  1795,-
Nyt! Optagelse af fingeraftryk i vores kontor i Aarhus  550,- (udover visumgebyret) 

 

 

Turistinvitation

1. person (1 indrejse, op til 30 dage)     495,- *  
Følgende personer, hvis i rejser sammen     300,- *
* Priserne for invitationer gælder kun ved bestilling af visum hos Alt Rejser

 


Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når dit visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620