Transitvisum til Rusland

Transitvisum til Rusland

   Skal du mellemlande i Moskva på vej til f.eks. Bangkok og ønsker at forlade lufthavnen for at se byen, er det nødvendigt at have et transitvisum.

   Hvis du skal skifte lufthavn i Moskva er det også nødvendigt at have transitvisum.

   Et transitvisum udstedes til en periode i op til 72 timer med enkelt eller dobbelt indrejse.

   Vigtigt! Rejser du til Kasakhstan eller til Belarus med mellemlanding i Rusland (f.eks. med Aeroflot), skal du have et transitvisum til Rusland, til trods for at du ikke skifter lufthavn!

 

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er kun muligt at få det gjort i København:

 

Vi vil hos Alt Rejser altid gøre vores yderste for at overholde indgåede aftaler, men er kun agenter, der formidler kontakten til de russiske myndigheder, der står for udstedelsen af visa i Danmark.
Ekspeditionstiderne hos de russiske myndigheder skal på nuværende tidspunkt betragtes som værende vejledende, og Alt Rejser har ingen mulighed for at garantere, at de af centeret lovede ekspeditionstider overholdes.

 

 


 

 


 

Til ansøgning om turistvisum til Rusland har vi brug for:

 

  • Visumansøgning.

  • En kopi af flybilletter

  • Evt. kopi af visum til slutdestinationen, hvis der er visumpligt.

  • Kopi af passets informationsside (siden med foto). Det skal være en tydelig kopi af siden med foto. Hele siden skal kunne ses, dvs. den må ikke være beskåret så ikke alle oplysninger fremgår. Original pas skal ikke medsendes! Selve passet afleveres når man afgiver fingeraftryk. Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse, skal have min. to ledige sider og må ikke være beskadiget/slidt.
  • Ét stk. originalt pasfoto i farver på hvid baggrund. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-). Læs mere om krav til foto til visum her.
  • Rejseforsikringsbevis. Vigtigt! Følgende skal fremgå af forsikringsbeviset: gyldighedsområde (der skal stå, at forsikringen er gyldig i Rusland el. Verden el. Udvidet Europa) og gyldighedsperiode (der skal stå, at forsikringen dækker fra xx.xx.xx til xx.xx.xx). Forsikringsbeviset skal indeholde navn og policenummer. NB: En kopi af police eller udskrift fra forsikringsselskabets hjemmeside er ikke nok.

Mangler du rejseforsikring, kan du tegne den hos Europæiske Rejseforsikring online her.

  • Udenlandske statsborgere (undtagen EU-statsborgere) skal vedlægge en kopi af opholdstilladelse i Danmark (britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere).

  • For tidligere russiske/sovjetiske statsborgere skal et bevis på opsigelse af russisk/sovjetisk statsborgerskab vedlægges. Hvis der på opsigelsesbeviset står navne, som er forskellige fra det nuværende navn, skal der vedlægges bevis på navneskift (f.eks. vielsesattest). Vielsesattest, navneattest og evt. andre dokumenter som er udstedt af danske myndigheder skal apostilleres. Læs mere om hvordan kan vi hjælpe med apostillering her.


 
 

Prisliste, visum til Rusland

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun EU statsborgere (undtagen britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere)

 

Transitvisum
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage  1286,-
Ekspeditionstid 4-5 arbejdsdage  2392,-

 

 


Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når dit visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,- )

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620