Privatvisum til Rusland

Privatvisum til Rusland

   Skal du besøge familiemedlemmer eller venner i Rusland og bo privat, skal du bruge en privat-invitation. Invitationer til privat besøg kan være svære at fremskaffe i Rusland, idet den inviterende skal søge om invitation hos de russiske migrationsmyndigheder (FMS), og det tager ca. 1 måned. Derudover kræves det, at den inviterende part skal kunne fremvise dokumentation på tilstrækkelige økonomiske midler til at dække alle omkostninger i forbindelse med gæstens ophold i Rusland.

   Hvis du ikke har mulighed for selv at skaffe en invitation, kan vi hjælpe med turistvisum. Udfyld nedenstående bestillingsblanket til invitation og vi sender detaljeret vejledning i løbet af 24 timer.

 

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er muligt at få det gjort i København.

 

I København skal dokumenterne fysisk være os i hænde min. dagen før, man ønsker at afgive fingeraftryk, dvs. papirerne skal sendes med post. Det er også muligt at sende dokumenterne pr. e-mail (inkl. pasfoto. Det koster 150,- , hvis vi skal printe pasfotoet med fotoprinter på fotopapir). Venligst send alle papirerne til Alt Rejser.

 

Vi vil hos Alt Rejser altid gøre vores yderste for at overholde indgåede aftaler, men er kun agenter, der formidler kontakten til de russiske myndigheder, der står for udstedelsen af visa i Danmark.
Ekspeditionstiderne hos de russiske myndigheder skal på nuværende tidspunkt betragtes som værende vejledende, og Alt Rejser har ingen mulighed for at garantere, at de af centeret lovede ekspeditionstider overholdes.
Vi betragter sagen som forbigående og regner med, at situationen normaliseret indenfor de nærmeste uger.

 


 

 


 


 

Til ansøgning om privatvisum til Rusland har vi brug for:

 

  • Invitationsbrev. Har du ikke en invitation, kan du bestille en invitation hos os ved at udfylde bestillingsblanket til visum Når vi har modtaget din bestilling af invitation sender vi en detaljeret vejledning til visumansøgningen.

 

  • Visumansøgning. Hvis invitation ordnes gennem Alt Rejser, sender vi detaljeret vejledning.

 

  • Kopi af passets informationsside (siden med foto). Det skal være en tydelig kopi af siden med foto. Hele siden skal kunne ses, dvs. den må ikke være beskåret så ikke alle oplysninger fremgår. Original pas skal ikke medsendes! Selve passet afleveres når man afgiver fingeraftryk. Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse, skal have min. to ledige sider og må ikke være beskadiget/slidt.

 

  • Ét stk. originalt pasfoto i farver på hvid baggrund. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-). Læs mere om krav til foto til visum her.

 

  • Rejseforsikringsbevis. Vigtigt! Følgende skal fremgå af forsikringsbeviset: gyldighedsområde (der skal stå, at forsikringen er gyldig i Rusland el. Verden el. Udvidet Europa) og gyldighedsperiode (der skal stå, at forsikringen dækker fra xx.xx.xx til xx.xx.xx). Forsikringsbeviset skal indeholde navn og policenummer. NB: En kopi af police eller udskrift fra forsikringsselskabets hjemmeside er ikke nok.

Mangler du rejseforsikring, kan du tegne den hos Europæiske Rejseforsikring online her.

 

  • Udenlandske statsborgere (undtagen EU-statsborgere) skal vedlægge en kopi af opholdstilladelse i Danmark (britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere).

 

  • For tidligere russiske/sovjetiske statsborgere skal et bevis på opsigelse af russisk/sovjetisk statsborgerskab vedlægges. Hvis der på opsigelsesbeviset står navne, som er forskellige fra det nuværende navn, skal der vedlægges bevis på navneskift (f.eks. vielsesattest). Vielsesattest, navneattest og evt. andre dokumenter som er udstedt af danske myndigheder skal apostilleres. Læs mere om hvordan kan vi hjælpe med apostillering her.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.    


 
 

Prisliste, visum til Rusland

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun EU statsborgere (undtagen britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere)

Alt Rejser har en medarbejder på det russiske visumcenter, som hjælper vores gæster med at komme let og smidigt gennem ansøgningsprocessen. Denne assistance er inkluderet i vores pris for visum.

 

Privatvisum
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage  1295,-
Ekspeditionstid 4-5 arbejdsdage  2095,-

 

 

Turistinvitation
1. person     495,-    
Følgende personer, hvis i rejser sammen     300,-

 


Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når dit visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620