Visum til Kina

Alle danske statsborgere, der rejser til Kina, skal være i besiddelse af et visum til Kina inden indrejse. Det gælder også rejser mod Beijing med den transsibiriske jernbane. Hvis du rejser til Hongkong, der har selvstyre under den kinesiske regering, er du fritaget for visa, såfremt dit ophold i Hongkong er højst 90 dage, og dit pas er gyldigt i mindst 97 dage fra afrejse.

Hos Alt Rejser kan vi hjælpe dig med at få et visum. Vi kan også hjælpe dig med oversættelse og legalisering af de danske dokumenter, som du skal bruge i Kina. Læs mere om de forskellige typer af visa til Kina herunder.

 

Registrering af fingeraftryk
Den 4. oktober 2018 indførte den kinesiske ambassade et krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina. Det kan kun gøres personligt på Det Kinesiske Visumcenter i København, hvilket du skal være særligt opmærksom på. 

Alle rejsende, undtagen børn under 14 år og seniorer over 70 år, skal afgive fingeraftryk. De afgivne fingeraftryk tilknyttes passet og er gældende i fem år (såfremt passets resterende gyldighed er minimum fem år).


 


Turistvisum til Kina

 

Ved ansøgning om turistvisum til Kina skal vi bruge følgende:

 • Din udfyldte visumansøgning. Vores erfaring er, at der forekommer mange vanskeligheder ved udfyldelse af ansøgningen. Vi har derfor udarbejdet en forenklet bestillingsblanket, som du kan udfylde i stedet. Så ordner vi visumansøgningen for dig (tillæg 750 kr. lægges oven i nedenstående priser for visum). Hvis du ønsker at udfylde konsulatets visumansøgning selv, kan det gøres her.
 • Dit pas i original. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra udrejsedatoen fra Kina.
 • Pasfoto: Et stk. pasfoto i farver (3,5 cm x 4,5 cm). Du kan få taget pasfoto hos Alt Rejser for 150 kr.
 • Kopi af din flybillet.
 • Kopi af din hotelreservation.
 • Den udfyldte og underskrevne rejsehistorikformular.
 • For udenlandske statsborgere desuden en kopi af gult sygesikringskort.
   

Overnævnte dokumenter skal sendes til os eller afleveres personligt til vores kontor i København (Vesterbrogade 6D, 1620 København V) eller i Aarhus (Marselis Boulevard 169, 8000 Aarhus).

NB. Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller med rekommanderet post. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle gerne modtage det dagen efter. Sender du det med almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage eller længere tid, inden vi modtager sagen.


 
 

Forretningsvisum til Kina

 

Ved ansøgning om forretningsvisum skal vi bruge følgende:

 • Din udfyldte visumansøgning. Vores erfaring er, at det kan være vanskeligt at udfylde visumansøgningen. Vi har derfor lavet en forenklet visumblanket, som du kan udfylde i stedet. Så ordner vi visumansøgningen for dig (tillæg 750,- lægges oven i nedenstående priser for visum). Hvis du selv ønsker at udfylde konsulatets visumansøgning, kan dette gøres her.
 • Dit originale pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter udrejsedatoen fra Kina.
 • Den udfyldte og underskrevne rejsehistorikformular.
 • Kopier af sidste visa til Kina.
 • Pasfoto: Et stk. pasfoto i farver. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-).
 • For udenlandske statsborgere desuden en kopi af gult sygesikringskort.
 • Forretningsinvitationsbrev.

Et forretningsinvitationsbrev fra Kina, skal indeholde følgende:

 • Det inviterende firmas navn, adresse og telefonnummer.
 • Dit fulde navn, pasnummer, fødselsdato og køn.
 • Din rejses formål og længde samt datoer for ankomst og afrejse.
 • Underskrift og firmastempel.

 
Ovennævnte dokumenter skal sendes til os eller afleveres personligt til vores kontor i København (Vesterbrogade 6D, 1620 København V) eller i Aarhus (Marselis Boulevard 169, 8000 Aarhus).

NB. Hvis dit visum haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller med rekommanderet post. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle gerne modtage det dagen efter. Sender du det med almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage eller mere, før vi modtager sagen.


 

Prisliste, visum til Kina

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun danske statsborgere. Alle priser inkluderer dansk moms.

Turist- og forretningsvisum
Ekspeditionstid 5 arbejdsdage

1845,- 

Ekspeditionstid 3 arbejdsdage 2425,-

Ekspresbehandling 2 arbejdsdage

(Kontakt os for at høre nærmere)

2725,-
Udfyldelse af visumansøgning 750,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB Ekspeditionstiden gælder fra den dag, der er afgivet fingeraftryk på Det kinesiske Visumcenter


Returforsendelse af pas

Vi sender gerne pas med visum til dig, når visum er færdigt.

 

 

 
 

 

Pasfoto hos Alt Rejser

Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 


Hvad er et kinesisk visum?

Et kinesisk visum er et officielt dokument, som giver dig tilladelse til at rejse ind i Kina. Som dansk statsborger skal du være i besiddelse af et visum for at få lov til at rejse ind i landet.

Hvordan søger jeg visum til Kina?

Læs kravene til de to forskellige typer visa herover. Vi hjælper dig gennem hele processen, og vi sørger for at gennemgå al din tilsendte dokumentation for at sikre, at alt er, som det skal være. Hvis du har spørgsmål angående din visumansøgning, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 12 20 30 eller e-mail info@altrejser.dk.

Skal jeg afgive fingeraftryk i København?

Den kinesiske ambassade stiller krav om afgivelse af fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina. Det kan kun gøres personligt på Det Kinesiske Visumcenter i København. Det kan på nuværende tidspunkt desværre ikke gøres andre steder i Danmark.

Hvor lang tid tager det at opnå visum?

Når du har søgt visum online og afgivet fingeraftryk på Det kinesiske Visumcenter, kan du som kunde hos Alt Rejser få visum på blot 2 arbejdsdage ved ekspresbehandling (læs mere herom herover). Vi anbefaler dog alle at søge i god tid inden afrejse.


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620