Visum til Kina

Alle danske statsborgere, der rejser til Kina, skal have et visum til Kina inden indrejse. Det gælder også hvis du rejser til Beijing med den transsibiriske jernbane. Rejser du til Hongkong, der har begrænset selvstyre under den kinesiske regering, behøver du ikke visum, hvis dit ophold i Hongkong er på under 90 dage, og dit pas er gyldigt i mindst 97 dage fra afrejse.

Hos Alt Rejser kan vi hjælpe dig med at få et visum til Kina. Vi kan også hjælpe dig med oversættelse og legalisering af danske dokumenter, du skal bruge i Kina. Læs mere om de forskellige typer af visa til Kina herunder.

 

Registrering af fingeraftryk
Den 4. oktober 2018 indførte den kinesiske ambassade et krav om fingeraftryk ved ansøgning om kinesisk visum. Det kan gøres personligt på Det Kinesiske Visumcenter i København. 

Alle rejsende, med undtagelse af børn under 14 år og personer over 70 år, skal afgive fingeraftryk. De afgivne fingeraftryk tilknyttes passet og gælder i fem år (eller til passets udløb, hvis under fem år).


 


Turistvisum til Kina

Til ansøgning om turistvisum til Kina skal du have følgende:

  • Udfyldt visum ansøgning. Det er vores erfaring, at det kan være særdeles vanskeligt at udfylde det kinesiske konsulats visum ansøgning. Vi har derfor udarbejdet en forenklet ansøgningsblanket, som du kan udfylde i stedet, og så ordner vi visumansøgningen for dig (et tillæg på 750,00 kr. vil i så fald blive lagt oven i prisen for visum). Hvis du ønsker at udfylde konsulatets visum ansøgning selv, kan du gøre det her.
  • Originalt pas. Dit pas skal som minimum være gyldigt 6 måneder efter din hjemrejse.
  • Ét foto (pasfotostørrelse, i farver, taget på hvid baggrund). Du kan få taget/printet fotos hos Alt Rejser for 150,00 kr. Læs mere om krav til visum foto.
  • Kopi af din flybillet.
  • Kopi af din hotelreservation.
  • Udfyldt og underskrevet rejsehistorikformular.
  • Kopi af gult sygesikringskort, hvis du ikke er dansk statsborger.


Du kan enten aflevere disse dokumenter personligt eller sende dem til vores kontor i København:

Alt Rejser

Vesterbrogade 6D

1629 København V

 

NB. Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et "Quickbrev" eller med rekommanderet post. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi burde modtage det dagen efter. Sender du det som almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage eller længere, før vi modtager sagen.


 
 

Forretningsvisum til Kina

 

Til ansøgning om forretningsvisum til Kina skal du have følgende:

  • Udfyldt visum ansøgning. Det er vores erfaring, at det kan være særdeles vanskeligt at udfylde det kinesiske konsulats visum ansøgning. Vi har derfor udarbejdet en forenklet ansøgningsblanket, som du kan udfylde i stedet, og så ordner vi visumansøgningen for dig (et tillæg på 750,00 kr. vil i så fald blive lagt oven i prisen for visum). Hvis du ønsker at udfylde konsulatets visum ansøgning selv, kan du gøre det her.
  • Originalt pas. Dit pas skal som minimum være gyldigt 6 måneder efter din hjemrejse.
  • Ét foto (pasfotostørrelse, i farver, taget på hvid baggrund). Du kan få taget/printet fotos hos Alt Rejser for 150,00 kr. Læs mere om krav til visum foto.
  • Udfyldt og underskrevet rejsehistorikformular.
  • Kopier af sidste visa til Kina.
  • For udenlandske statsborgere desuden en kopi af gult sygesikringskort.

  • Forretningsinvitationsbrev.

    • Et forretningsinvitationsbrev fra Kina, skal indeholde følgende:

      · Navn, adresse og telefonnummer, på det firma der inviterer dig

      · Dit fulde navn, pasnummer, fødselsdato og køn.

      · Din rejses formål og længde samt datoer for ankomst og afrejse.

      · Underskrift og firmastempel.

 

Du kan enten aflevere disse dokumenter personligt eller sende dem til vores kontor i København:

Alt Rejser

Vesterbrogade 6D

København V

 

NB. Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et "Quickbrev" eller med rekommanderet post. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi burde modtage det dagen efter. Sender du det som almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage eller længere, før vi modtager sagen.


 

Prisliste, visum til Kina

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun danske statsborgere. Alle priser inkluderer dansk moms.

Turist- og forretningsvisum
Ekspeditionstid 5 arbejdsdage

1845,- 

Ekspeditionstid 3 arbejdsdage 2425,-

Ekspresbehandling 2 arbejdsdage

(Kontakt os for at høre nærmere)

2725,-
Udfyldelse af visumansøgning 750,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB Ekspeditionstiden gælder fra den dag, der er afgivet fingeraftryk på Det kinesiske Visumcenter


Returforsendelse af pas

Vi sender gerne pas med visum til dig, når visum er færdigt.

 

 

 
 

 

Pasfoto hos Alt Rejser

Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 


Hvad er et kinesisk visum?

Et kinesisk visum er et officielt dokument, som giver dig tilladelse til at rejse ind i Kina. Som dansk statsborger skal du være i besiddelse af et visum for at få lov til at rejse ind i landet.

Hvordan søger jeg visum til Kina?

Læs kravene til de to forskellige typer visa herover. Vi hjælper dig gennem hele processen, og vi sørger for at gennemgå al din tilsendte dokumentation for at sikre, at alt er, som det skal være. Hvis du har spørgsmål angående din visumansøgning, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 12 20 30 eller e-mail info@altrejser.dk.

Skal jeg afgive fingeraftryk i København?

Den kinesiske ambassade stiller krav om afgivelse af fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina. Det kan kun gøres personligt på Det Kinesiske Visumcenter i København. Det kan på nuværende tidspunkt desværre ikke gøres andre steder i Danmark.

Hvor lang tid tager det at opnå visum?

Når du har søgt visum online og afgivet fingeraftryk på Det kinesiske Visumcenter, kan du som kunde hos Alt Rejser få visum på blot 2 arbejdsdage ved ekspresbehandling (læs mere herom herover). Vi anbefaler dog alle at søge i god tid inden afrejse.


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620