Visum til heleverden og Kulturrejser

Visum til Thailand

Visum til Thailand
Alt Rejser hjælper gerne med visum til Thailand.

Hvis du som turist ankommer med fly til Thailand, kan du opholde dig i landet uden visum i max. 30 dage. Hvis du som turist ankommer med skib eller over land, kan du opholde dig i landet uden visum i max. 15 dage. Rejser du i forretningsøjemed skal du have visum uanset længden af dit ophold, og du skal ansøge om visum inden din ankomst til Thailand (dvs. du kan ikke købe visum i lufthavnen).

 


 

 


 


 

Turistvisum (udstedes til max 60 dage)
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visummets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)
  • Kopi af flybillet
  • Kopi af hotelbekræftelse (min. 4 døgn)

 

Non-immigrant visum (udstedes til max 1 år) 

Til non-immigrant visum skal man være over 50 år gammel og have indkomst på min. kr. 14.500 pr. måned efter skat.
 
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visummets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)
  • Kopi af flybillet
  • Kopi af pensionsopgørelse (indkomst skal være min. 14 500,- per måned efter skat)

 

Send det hele til os, sammen med et følgebrev, eller aflever personligt på vores kontor.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.

 


 
 

  Forretningsvisum
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visummets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)
  • Kopi af flybillet
  • Invitation fra thailandsk samarbejdspartner
  • Inviterende selskab registreringsbevis
  • Et introduktionsbrev – fra dansk firma – hvor du kort beskriver formålet med rejsen, en kontakt, indrejse- og udrejsedato samt hvilke byer du skal besøge i Thailand  


Send det hele til os, sammen med et følgebrev, eller aflever personligt på vores kontor.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindeligt brev, kan det tage op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.


 
 

Prisliste, visum til Thailand

 

Priser og betingelser gælder for danske statsborger. Alle priser inkluderer moms.

 

Turistvisum
Visum udstedes max til 60 dage.
1 indrejse 545,-
2 indrejser 745,-
3 indrejser 945,-

 

Non-immigrant visum
1 indrejse, 90 dage 945,-
Flere indrejser, 1 år 1.645,-

 

Forretningsvisum
Visum udstedes max til 90 dage.
Ekspederingstid: 4-5 hverdage plus evt. forsendelse
1 indrejse 945,- inkl. moms

 

 

Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 

 

 

 


 

 

 

 

 


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620