Visum til Thailand

Visum til Thailand
Alt Rejser hjælper gerne med visum til Thailand.

Hvis du som turist ankommer med fly til Thailand, kan du opholde dig i landet uden visum i max. 30 dage. Hvis du som turist ankommer med skib eller over land, kan du opholde dig i landet uden visum i max. 15 dage. Rejser du i forretningsøjemed skal du have visum uanset længden af dit ophold, og du skal ansøge om visum inden din ankomst til Thailand (dvs. du kan ikke købe visum i lufthavnen).

 


 

 


 


 

Turistvisum (udstedes til max 60 dage)
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visaets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)
  • Kopi af flybillet
  • Kopi af hotelbekræftelse (min. 4 døgn)

 

Non-immigrant visum (udstedes til max 1 år) 

Til non-immigrant visum skal man være over 50 år gammel og have indkomst på min. kr. 14.500 pr. måned efter skat.
 
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visaets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)
  • Kopi af flybillet
  • Kopi af pensionsopgørelse (inkomst skal være min. 14 500,- per måned efter skat)

 

Send det hele til os, sammen med et følgebrev, eller aflever personligt på vores kontor.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommenderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.

 


 
 

  Forretningsvisum
  • Udfyldt og underskrevet visumansøgning
  • Pas i original med min. to blanke sider. Passet skal være gyldigt i min. seks måneder ud over visaets gyldighedsperiode.
  • Pasfoto i farve. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,- )
  • Kopi af flybillet
  • Invitation fra thailandsk samarbejdspartne
  • Inviterende selskab registreringsbevis
  • Et introduktionsbrev – fra dansk firma – hvor du kort beskriver formålet med rejsen, en kontakt, indrejse- og udrejsedato samt hvilke byer du skal besøge i Thailand  


Send det hele til os, sammen med et følgebrev, eller aflever personligt på vores kontor.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommenderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.


 
 

Prisliste, visum til Thailand

 

Priser og betingelser gælder for danske statsborger. Alle priser inkluderer moms.

 

Turistvisum
Visum udstedes max til 60 dage.
1 indrejse 545,-
2 indrejser 745,-
3 indrejser 945,-

 

Non-immigrant visum
1 indrejse, 90 dage 945,-
Flere indrejser, 1 år 1.645,-

 

Forretningsvisum
Visum udstedes max til 90 dage.
Ekspederingstid: 4-5 hverdage plus evt. forsendelse
1 indrejse 945,- inkl. moms

 

 

Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150 kr)

 

 

 

 


 

 

 

 

 


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620