Visum til New Zealand

Hvis du skal holde ferie i New Zealand, har du brug for et visum, og det kan være ganske udfordrende at finde hoved og hale i visumreglerne. Du kan derfor med fordel bestille dit visum til New Zealand gennem os, og vi vil sørge for, at processen kører smertefrit.

Turistvisum til New Zealand (NZeTA)

For at ansøge om en elektronisk autorisation (NZeTA) til New Zealand, vil du skulle igennem følgende procedure : 
 

1. Udfyld følgende formular 

2. Du modtager faktura per mail, som du betaler med bankoverførsel.

Prisen inkluderer vores servicegebyr, ambassadegebyr samt en obligatorisk turistskat (International Visitor Conservation and Tourism Levy).

3. Efter 3-5 arbejdsdage får du visum sendt til din e-mail, som du skal printe ud og vise ved grænseovergangen. 

 
Visum gælder som regel i 1 år fra udstedelsesdatoen, og du kan opholde dig i New Zealand i 90 sammenhængende dage. Vi gør dig opmærksom på, at det altid er op de new zealandske migrationsmyndigheder, om den enkelte ansøger bliver bevilliget visum.  
 
Med denne form for visum har du ikke ret til at arbejde. 
 
Denne procedure gælder kun danske statsborgere. Har du andet pas end dansk, er du velkommen til at ringe til os og høre nærmere. 


​​​​​

Prisliste, visum (NZeTA) til New Zealand

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun danske statsborgere. Alle priser inkluderer dansk moms.

 

Turistvisum til New Zealand
Flere indrejser, 2 år (uden ret til arbejde)

Ekspeditionstid ca. 2-5 arbejdsdage 

Prisen inkluderer vores servicegebyr, ambassadegebyr samt en obligatorisk turistskat (International Visitor Conservation and Tourism Levy)

975,-

 

 

 

Visumregler i New Zealand

Vil du gerne afsted på en uforglemmelig rejse i et land, der byder på et væld af fantastiske naturoplevelser, anderledes kultur og et imødekommende folk? Så skal du tage til New Zealand. Inden du pakker kufferten og tager afsted, er der dog nogle ting omkring visum og indrejsetilladelse, som du skal have styr på først.

Hvad er et New Zealand visum?

Et newzealandsk visum – eller indrejsetilladelse – er et officielt dokument, der giver tilladelse til at rejse ind i New Zealand. Ønsker du et turistvisum, har du tilladelse til at være i New Zealand i 90 dage (svarende til 3 måneder). Du skal have en indrejsetilladelse til landet for at få lov til at rejse dertil, ellers bliver du afvist.

Skal man have visum til New Zealand?

Tidligere var reglerne sådan, at danske statsborgere kunne få visum ved indrejse i New Zealand. Efter 1. oktober 2019 er reglerne blevet ændret, og du skal derfor nu som turist søge om indrejsetilladelse – det såkaldte NZeTA.
Når du rejser til New Zealand, skal du senest 10 dage inden afrejse søge om NZeTA, som du få dage efter modtager en godkendelse på. Indrejsetilladelsen giver dig tilladelse til at opholde dig i New Zealand i tre sammenhængende måneder.
Inden du selv søger eller lader os om at søge om New Zealand-visum, anbefaler vi, at du tjekker udløbsdatoen på dit pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter den dato, du planlægger at være i Danmark igen.
Husk at printe dit visum til New Zealand (din indrejsetilladelse) ud og tage den med dig på din rejse, da du skal vise den ved immigrationskontrollen.

Hvor lang tid tager det at få et visum?

Normalt tager visumansøgningsprocessen ikke meget mere end 2-5 dage. Dette gælder både, når vi gør det for dig, og når du selv søger om det. Selvom det ikke tager meget mere end et par dage, anbefaler vi dog, at du i god tid ansøger om visum, hvis noget uventet skulle opstå, eller ansøgningen trækker ud.

Hvilke typer visum kan man søge?

Det mest almindelige visum til New Zealand er turistvisum, som vi kan hjælpe dig med at få. Det giver dig tilladelse til at opholde dig i landet i 90 sammenhængende dage. Med denne type visa har du dermed rig mulighed for at opleve hele landet. Du må dog ikke arbejde på et turistvisum, hvis du har planer om det.
Ønsker du at arbejde i New Zealand, mens du er der, har du mulighed for at søge om et arbejdsvisum til New Zealand, et såkaldt Working Holiday-visum. Et arbejdsvisum til New Zealand giver dig muligheden for at kombinere det skønne rejseliv med det at tjene penge samt mulighed for opholds- og arbejdstilladelse i op til et år.
preload spinner

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620