Forretningsvisum til Rusland

 

Forretningsvisum til Rusland


   EU-statsborgere, der rejser til Rusland, har brug for et visum. Hvis du rejser i erhvervsøjemed, for eksempel til en messe, eller for at mødes med potentielle eller eksisterende samarbejdspartnere osv. skal du bruge et forretningsvisum. Det kan vi hjælpe dig med. Er du ikke EU-statsborger, ring og hør nærmere omkring visumkrav.

   For at få et forretningsvisum til Ruslan er det nødvendigt at have en forretningsinvitation. Det kan ordnes hos Alt Rejser, se nedenfor.

  

   Forretningsvisum fås til én eller to indrejser for en periode på til 90 dage. Flerindrejsevisum til 1 år kan kun fås, hvis man har været i Rusland indenfor det seneste år, medmindre man har en invitation, som er lavet gennem de russiske migrationsmyndigheder (også kaldet FMS-invitation - se nedenfor).

  

  NB: Skal man til Rusland for at yde teknisk bistand eller lave montørarbejde, har man brug for et specielt arbejdsvisum. For priser og betingelser – ring og hør nærmere.

   Alm. ekspeditionstid for et forretningsvisum er 10 arbejdsdage beregnet fra den dag, man afgiver fingeraftryk eller 5 arbejdsdage med hastebehandling. 

   Skal du bruge dit visum i morgen? Ring og hør nærmere om mulighederne.

 

Vi vil hos Alt Rejser altid gøre vores yderste for at overholde indgåede aftaler, men er kun agenter, der formidler kontakten til de russiske myndigheder, der står for udstedelsen af visa i Danmark.
Ekspeditionstiderne hos de russiske myndigheder skal på nuværende tidspunkt betragtes som værende vejledende, og Alt Rejser har ingen mulighed for at garantere, at de af centeret lovede ekspeditionstider overholdes.

 

 


 

 


 


 

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er muligt at få det gjort i København:

 

I København skal dokumenterne fysisk være os i hænde min. dagen før, man ønsker at afgive fingeraftryk, dvs. papirerne skal sendes med post. Det er også muligt at sende dokumenterne pr. e-mail (inkl. pasfoto. Det koster 150,- , hvis vi skal printe pasfotoet med fotoprinter på fotopapir). Venligst send alle papirerne til Alt Rejser.

 

 

Til ansøgning om forretningsvisum til Rusland har vi brug for:

 

  • Invitationsbrev. Har du ikke en invitation, kan du bestille en invitation hos os ved at udfylde bestillingsblanket til visum Når vi har modtaget din bestilling af invitation sender vi en detaljeret vejledning til visumansøgningen.

 

  • Visumansøgning. Hvis invitation ordnes gennem Alt Rejser, sender vi detaljeret vejledning.

 

  • Kopi af passets informationsside (siden med foto). Det skal være en tydelig kopi af siden med foto. Hele siden skal kunne ses, dvs. den må ikke være beskåret så ikke alle oplysninger fremgår. Original pas skal ikke medsendes! Selve passet afleveres når man afgiver fingeraftryk. Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse, skal have min. to ledige sider og må ikke være beskadiget/slidt.

 

  • Ét stk. originalt pasfoto i farver på hvid baggrund. Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-). Læs mere om krav til foto til visum her.

 

  • Rejseforsikringsbevis. Vigtigt! Følgende skal fremgå af forsikringsbeviset: gyldighedsområde (der skal stå, at forsikringen er gyldig i Rusland el. Verden el. Udvidet Europa) og gyldighedsperiode (der skal stå, at forsikringen dækker fra xx.xx.xx til xx.xx.xx). Forsikringsbeviset skal indeholde navn og policenummer. NB: En kopi af police eller udskrift fra forsikringsselskabets hjemmeside er ikke nok.

Mangler du rejseforsikring, kan du tegne den hos Europæiske Rejseforsikring online her.

 

  • Udenlandske statsborgere (undtagen EU-statsborgere) skal vedlægge en kopi af opholdstilladelse i Danmark (britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere).

 

  • For tidligere russiske/sovjetiske statsborgere skal et bevis på opsigelse af russisk/sovjetisk statsborgerskab vedlægges. Hvis der på opsigelsesbeviset står navne, som er forskellige fra det nuværende navn, skal der vedlægges bevis på navneskift (f.eks. vielsesattest). Vielsesattest, navneattest og evt. andre dokumenter som er udstedt af danske myndigheder skal apostilleres. Læs mere om hvordan kan vi hjælpe med apostillering her.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.  


 
 

Prisliste, visum til Rusland

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun EU statsborgere. Har du andet pas end dansk, kontakt  og hør nærmere). Alle priser inkluderer dansk moms.

 

 

Forretningsvisum
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage  1286,-
Ekspeditionstid 4-5 arbejdsdage  2392,-
 

 

Forretningsinvitation
1-2 indrejser, op til 90 dage. ekspeditionstid 4 dag 1560,-    
Flerindrejser, op til 1 år, ekspeditionstid 4 dag     2750,-
FMS invitation, flerindrejser, op til 1 år Ekspeditionstid ca.25 dage 3345,-

 


Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når dit visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620