Forretningsvisum til Rusland

 

Forretningsvisum til Rusland


   EU-statsborgere, der rejser til Rusland, har brug for et visum. Hvis du rejser i erhvervsøjemed, for eksempel til en messe, eller for at mødes med potentielle eller eksisterende samarbejdspartnere, skal du bruge et forretningsvisum. Det kan vi hjælpe dig med. Er du ikke EU-statsborger, ring og hør nærmere omkring visumkrav.

   For at få et forretningsvisum til Rusland er det nødvendigt at have en forretningsinvitation.  

   Forretningsvisum fås til én eller to indrejser for en periode på til 90 dage. Flerindrejsevisum til 1 år kan kun fås, hvis man har været i Rusland indenfor det seneste år, medmindre man har en invitation, som er lavet gennem de russiske migrationsmyndigheder (også kaldet MVD-invitation - se nedenfor).

  

  NB: Skal man til Rusland for at yde teknisk bistand eller lave montørarbejde, har man brug for et specielt arbejdsvisum. For priser og betingelser – ring og hør nærmere.

   Alm. ekspeditionstid for et forretningsvisum er 10 arbejdsdage beregnet fra den dag, man afgiver fingeraftryk eller 5 arbejdsdage med hastebehandling. 

   Skal du bruge dit visum i morgen? Ring og hør nærmere om mulighederne.

 

Vi vil hos Alt Rejser altid gøre vores yderste for at overholde indgåede aftaler, men er kun agenter, der formidler kontakten til de russiske myndigheder, der står for udstedelsen af visa i Danmark.
Ekspeditionstiderne hos de russiske myndigheder skal på nuværende tidspunkt betragtes som værende vejledende, og Alt Rejser har ingen mulighed for at garantere, at de af konsulatets lovede ekspeditionstider overholdes.

 

 


 

 


 


 

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er kun muligt at få det gjort i København:

Vi skal dokumenterne i hænde senest. dagen før, man ønsker at afgive fingeraftryk.

Til ansøgning om forretningsvisum til Rusland har vi brug for:

 

  • Invitationsbrev. Hvis du ikke havde fået en invitation fra din samarbejdspartner i Rusland endnu, angiv gerne oplysningerne på en kontaktperson i Rusland, når du udfylder bestillingsblanket til visum. Vi kontakter vedkommende og assiterer med processen.

 

  • Kopi af passets informationsside (siden med foto). Det skal være en tydelig kopi af siden med foto. Hele siden skal kunne ses, dvs. den må ikke være beskåret så ikke alle oplysninger fremgår. Original pas skal ikke medsendes! Selve passet afleveres når man afgiver fingeraftryk på konsulatet. Pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse, skal have min. to ledige sider og må ikke være beskadiget/slidt.

 

  • Ét stk. originalt pasfoto i farver på hvid baggrund. Du kan sende billedet digitalt, så vi sørger fro at få det redigeret og udskrevet (150,-). Læs mere om krav til foto til visum her.

 

  • Rejseforsikringsbevis. Vigtigt! Følgende skal fremgå af forsikringsbeviset: gyldighedsområde (der skal stå, at forsikringen er gyldig i Rusland el. Verden el. Udvidet Europa) og gyldighedsperiode (der skal stå, at forsikringen dækker fra xx.xx.xx til xx.xx.xx). Forsikringsbeviset skal indeholde navn og policenummer. Efter det nye krav, skal dækningsbeløbet fremgå  af forsikringsbeviset og skal mindst være 30000 Euro. NB: En kopi af police eller udskrift fra forsikringsselskabets hjemmeside er ikke nok.

 

  • Udenlandske statsborgere (undtagen EU-statsborgere) skal vedlægge en kopi af opholdstilladelse i Danmark (britiske og irske statsborgere, ring og hør nærmere).

 

  • For tidligere russiske/sovjetiske statsborgere skal et bevis på opsigelse af russisk/sovjetisk statsborgerskab vedlægges. Hvis der på opsigelsesbeviset står navne, som er forskellige fra det nuværende navn, skal der vedlægges bevis på navneskift (f.eks. vielsesattest). Vielsesattest, navneattest og evt. andre dokumenter som er udstedt af danske myndigheder skal apostilleres. Læs mere om hvordan kan vi hjælpe med apostillering her.

 


 
 

Prisliste, visum til Rusland

 

Priser inkluderer alle ambassadegebyrer og gælder kun EU statsborgere. Har du andet pas end dansk, kontakt  og hør nærmere). Alle priser inkluderer dansk moms.

Forretningsvisum
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage, enkelt eller dobbelt indrejse  2846,-
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage, flerindrejsevisum, 1 år 4036,-
Ekspeditionstid 4-5 arbejdsdage, enkelt eller dobbelt indrejse  3952,-
Ekspeditionstid 4-5 arbejdsdage, flerindrejsevisum, 1 år (kun med MVD-invitation) 4036,-

 

Forretningsinvitation
FMS invitation, flerindrejser, op til 1 år Ekspeditionstid ca.25 dage 3345,-

 


Returforsendelse af pas
Vi sender gerne pas med visum til dig, når dit visum er færdigt.
 
 

  


 

Pasfotos
hos Alt Rejser

 


Du kan få taget pasfotos hos Alt Rejser (150,-)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620