Om Alt Rejser

Lige siden 1977, da den kolde krig endnu rasede mellem Vesten og Sovjetunionen, og kun de allermest vovede turde krydse Jerntæppet, har Alt Rejser hjulpet med at arrangere rejser for de danskere, der var nysgerrige efter at lære det store, lukkede og mystiske land mod Øst at kende.

Der er sket meget siden da. Jerntæppet er væk, og der er sket store forandringer i Rusland. Så i dag er det ikke en helt så vovet affære at besøge Rusland.

Alligevel kan Rusland stadigvæk føles som langt mere fjernt fra Danmark, end det egentlig er. Hvad enten man oplever Skt Petersborgs fantastiske paladser, Moskvas hektiske storbyliv, de middelalderlige kirkebyer, Sibiriens endeløse stepper eller Kareliens mystiske, tomme skov- og sølandskaber, føler man, at man er meget langt væk hjemmefra...

Det kan virke uoverskueligt at arrangere en rejse til Rusland. Men hos Alt Rejser har vi med årene lært Rusland rigtigt godt at kende – faktisk mener vi godt, at vi kan kalde os eksperter netop med hensyn til Rusland. Og endda også i forbindelse med nogle af de lande, der omgiver Rusland, og som tidligere var en del af Sovjetunionen.

Vi har arrangeret rejser derover i tider, hvor det slet ikke var så nemt som nu. Vi har mange gode, trofaste partnere i Rusland, der kan hjælpe os med at finde de allerbedste muligheder ud fra dine ønsker, så du kan få en både sikker og spændende rejse.

En ganske særlig relation har vi også til Aeroflot, som giver os muligheden for meget fordelagtige flypriser på deres rute. Dette betyder ikke, at vi begrænser os til at bruge Aeroflot: er der et andet flyselskab, der bedre tjener til dit formål, så vælger vi naturligvis det.

Endvidere har vi også gode relationer til Den Russiske Ambassade, der gør det muligt for os at yde en helt særlig service i forbindelse med ansøgning af visum.

Hos Alt Rejser finder du en trofast og vidende rejsepartner, der ikke holder dig i hånden på Den Røde Plads, men giver dig trygge rammer, så du roligt selv kan tage ud på eventyr!

Du kan naturligvis kontakte os pr. telefon eller mail – men vil du hellere tale personligt med os eller blot kigge på vores aktuelle tilbud, så ligger vi meget centralt: lige overfor Københavns Hovedbanegård! Så kom endelig forbi og bliv inspireret til din næste rejse!

Alt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr. 182 – Alt Rejsebureau A/S) og Danmarks Rejsebureau Forening (medlemsnr. A0004)
Alt Rejser har siden år 1977 ligget i ejendommen BUEN
 

Alexander Bezlioudov
CEO
E-mail: ínfo@altrejser.dk

Sergey Gorbachev
Visumafdelingsleder
E-mail: sergey@altrejser.dk

Igor Bezlioudov
Visumkonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Irina Kronholm
Rejsekonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Nina Dorthea Glastrup
Visumkonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Mam Sailegtim
Visumkonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Elena Vlasova
Visumkonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Tatiana Bezlioudova
Regnskabsmedarbejder
E-mail: info@altrejser.dk

Ivan Abelmazov
IT-konsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Anastasia Kovalenko
Sales support
E-mail: info@altrejser.dk

 

Alice Ye
Rejsekonsulent
E-mail: info@altrejser.dk

Er du vores nye kollega?
Se ledige stillinger her

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620