Om Alt Rejser

 

Sergey Gorbachev, Direktør

sergey@altrejser.dk

 

 

Mam Sailegtim, Visumkonsulent

mam@altrejser.dk

 

Elena Vlasova, Visumkonsulent

elena@altrejser.dk

 

  Hos Alt Rejser har vi siden 1977 hjulpet vores kunder med rejser og visum. Vi har derfor et tæt samarbejde med diverse ambassader, konsulater, rejseagenter og relevante myndigheder i ind- og udland. 

 

  Verden er i konstant forandring, og der er mange forhold, man skal tage højde for, når man krydser landegrænser - hvad enten det er som erhvervsdrivende eller som privatperson. Herunder indrejse- og immigrationsregler samt skatteforhold. Desuden er der de seneste år kommet flere krav fra myndigheder, der regulerer arbejdsmarkedsforhold, som virksomhederne skal forholde sig til. Også inden for EU-landene, hvor vi ser en stigende tendens hos myndigheder til at sanktionere virksomheder, der ikke overholder reglerne.

 

  Vores team er altid opdateret på gældende regler og krav og står klar med professionel rådgivning og assistance med udstedelse af relevante dokumenter som blandt andet visum og arbejdstilladelser.

 

  Skal du derfor ud og rejse, og er du i tvivl om reglerne i det pågældende land, du skal rejse til, så tag endelig fat i os. Vi hjælper dig med håndtering af besværligt papirarbejde og tager os af de bureautiske processer for dig.

 

  Vi kan kontaktes på info@altrejser.dk eller på telefon 33122030.

 

  Vi ser frem til at hjælpe dig på rejsen!

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620