Om Alt Rejser

 

Sergey Gorbachev, Direktør

sergey@altrejser.dk

 

Mam Sailegtim, Visumkonsulent

mam@altrejser.dk

 

Elena Vlasova, Visumkonsulent

elena@altrejser.dk

 

Lige siden 1977, hvor den kolde krig endnu rasede mellem Vesten og Sovjetunionen, og kun de allermest vovede turde krydse Jerntæppet, har Alt Rejser hjulpet med at arrangere rejser for de danskere, der var nysgerrige efter at lære det store, lukkede og mystiske område mod Øst at kende.

Der er sket meget siden da. Jerntæppet er væk, og der er sket store forandringer i det tidligere Sovietunionen - i dag er det ikke en helt så vovet affære at besøge Rusland og de øvrige lande, der tidligere lå bag Jerntæppet.

Alligevel kan disse lande stadigvæk føles som langt mere fjerne fra Danmark, end de egentlig er. Hvad enten man oplever Skt Petersborgs fantastiske paladser, Moskvas hektiske storbyliv, Baltikums  spændende historie, Armeniens og Georgiens middelalderlige kirkebyer, Sibiriens endeløse stepper eller rejser ad Silkevejns spændende spor i Aserbajdsjan eller Usbekistan, føler man, at man er meget langt væk hjemmefra...
 

Et andet land, vi har stor ekspertise i at arrangere rejser til, er Kina. Riget i Midten har altid haft en magisk dragning lige fra vikingernes tid, og vi har hos Alt Rejser stor erfaring med at arrangere rejser for både grupper og individuelle rejsende til dette store og alsidige land.
Det kan virke uoverskueligt at arrangere en rejse til disse lande. Men hos Alt Rejser har vi med årene lært både Rusland og de øvrige lande rigtigt godt at kende – faktisk mener vi godt, at vi kan kalde os eksperter netop med hensyn til Kina og Rusland såvel som de lande, der omgiver Rusland, og som tidligere var en del af Sovjetunionen.

Vi har arrangeret rejser til Sovietunionen i tider, hvor det slet ikke var så nemt som nu. Vi har mange gode, trofaste partnere overalt i disse lande, der kan hjælpe os med at finde de allerbedste muligheder ud fra jeres ønsker, så I kan få en både sikker og spændende rejse.

Af historiske årsager har vi en ganske særlig relation til Aeroflot, men det vigtigste for os er altid at finde den bedst mulige flyrute og pris til vores gæster, og vi har et indgående kendskab til, hvilke selskaber, der har de bedste forbindelser til vores destinationer.

Endvidere har vi en stor visumafdeling, der kan hjælpe med visum til alle de lande, man skal bruge visum til, når man rejser med et dansk pas.

Hos Alt Rejser finder du en trofast og vidende rejsepartner, der ikke holder dig i hånden på Den Røde Plads eller i Den Forbudte By, men som giver dig trygge rammer, så du roligt selv kan tage ud på eventyr!
Alt Rejser har siden år 1977 ligget i ejendommen BUEN, men i 2021 har flyttet til Østerbro (Lyngbyvej 20).

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620