Covid-19

Hvordan påvirker Covid-19/Corona din pakkerejse?

Vi får i disse dage rigtig mange henvendelser fra kunder, der har købt rejser hos os med planlagt afrejse i den nærmeste tid.

I lighed mod vores kolleger i den danske rejsebranche er vi under et kolossalt pres: Siden Covid-19/coronavirus kom til Europa i udgangen af februar har vi stort set ikke haft nogen omsætning, og regeringens seneste udspil med at lukke Danmarks grænser indebærer, at alle rejser indtil medio april er annulleret og ifølge Pakkerejseloven skal refunderes.

Som medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening følger vi deres henvisninger, og i den aktuelle situation er DRFs henvisning, at alle refunderinger af solgte pakkerejser midlertidigt suspenderes, idet branchen afventer et udspil om hjælp fra regeringen.

Dette betyder ikke, at vi ikke er vores ansvar som rejsebureau bevidste, men udelukkende at vi befinder os i en nødretssituation, hvor vi er nødt til at sikre vores fortsatte overlevelse som virksomhed.

Såfremt man ønsker at rejse på et senere tidspunkt, tilbyder vi alle vores kunder, der skulle være rejst i april måned, at flytte deres rejse til et senere tidspunkt – skulle der være en eventuel prisforskel, må vi behandle hver sag individuelt på det pågældende tidspunkt.
 


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620