Rejser til Rusland

Alt Rejser har arrangeret rejser til det Rusland (det daværende Sovjetunionen) siden 1977. Vi er eksperter i alle former for rejser til Rusland for både grupper og individuelle. Vi taler russisk og kan rådgive om hoteller, oplevelser, program, visum med mere.

Nedenfor finder du nogle rejseforslag. Vi arrangerer både pakkerejser, grupperejser, rundrejser og vandreferier til destinationer som Moskva, Skt. Petersborg, Sibirien og Kamtjatka. Vi arrangerer også skræddersyede ture – så ring endelig, hvis dine ønsker ikke passer med de ture, vi tilbyder nedenfor. Vi sender gerne et tilbud på lige netop din rejse! Læs mere

 

Rusland – Fra Eksotiske Eventyr til Moderne Metropoler

preload spinner

Uforglemmelige oplevelser i Rusland

“Rusland kan ikke fattes med forstanden…”, sagde den gamle, russiske forfatter Fjodor Tjuttjev. Og det er faktisk rigtigt: Rusland er på alle måder ufatteligt! Man kan simpelthen ikke forestille sig landet uden at have været der. Man må høre den knirkende sne under støvlerne, mens man indånder den klare frostluft og lytter til kirkeklokkernes klangfulde spil, blændet af guldkuplernes glitren i solen.

Man skal valse gennem de vældige glassale i paladserne eller opsluges helt i det kulørte lyshav, der reflekteres i glasbygningerne i en af jordens vildeste metropoler. Skal man rigtigt have en fornemmelse af de vidstrakte stepper i verdens største land, så er det eneste rigtige at rejse tværs over Sibirien med den legendariske Transsibiriske Jernbane.

Men også en sejltur på Ruslands floder er en god måde at komme tæt på de mange mindre byer og den smukke natur – helt fra det mystiske Karelien i Nord over “Den Gyldne Rings” spændende små byer med en mangfoldighed af kirker og klostre fra middelalderen og helt ned til Sydruslands eksotiske byer.

For at få det hele med må man helt over til det isnende Kamtjatka og ned i de vilde Kaukasusbjerge. Jo, det store land mod øst har uendeligt mange eventyr at byde på – og når man har oplevet noget af det, så fatter man måske lidt mere.

Storbyferie i Rusland

Er du til storbyferie, er Moskva og Skt. Petersborg nogle fine bud på spændende storbyer. De er på mange punkter at sammenligne med vestlige storbyer dog med østlige og russiske kendetegn, der får dem til at adskille sig fra typiske vestlige storbyer. Her finder du både storslåede kulturelle oplevelser, velsmagende madoplevelser og gode muligheder for shopping.

Autentiske oplevelser

Er du til de mere autentiske oplevelser, kan du uden for storbyerne finde det mere ”typiske Rusland”, som byder på afsides og stillestående landsbyer, hvor livet er helt anderledes og mere gammeldags og konservativt end i storbyerne. Her finder du vidtstrakte stepper og markområder, som byder på en helt særlig ro. Tager du til Uralbjergene kan du opleve isolerede landsbyer, som byder på helt unikke kulturer.

Naturoplevelser i Sibirien

Er du den mere eventyrlystne type, anbefaler vi en rejse til den sibiriske tundra, hvor du blandt andet har mulighed for at trekke i Bajkal og til Multasøerne. I Sibirien venter der fantastiske naturoplevelser, som er et must for den eventyrlystne at opleve på rejse i Rusland.

Vi kan også varmt anbefale at tage helt over til det isnende Kamtjatka og ned i de vilde Kaukasusbjerge. Det stiller helt sikkert din tørst efter eventyr og overvældende oplevelser. Verdens største land har med andre ord mange eventyr at byde på.

Hvornår er det bedst at rejse til Rusland?

Den mest behagelige tid på året i Rusland er fra tidlig sommer og frem til efteråret med juli og august som de varmeste måneder. Hvis du er mere til vintereventyr, er det også muligt at rejse til Rusland om vinteren, hvor landskabet er dækket af et fint, hvidt lag sne. Det giver en helt anden og speciel oplevelse af landet. Vejret kan være meget omskifteligt hele året.

Hvordan får jeg visum til Rusland?

Bestiller du rejse eller hotel gennem os, hjælper vi dig naturligvis med at få visum til Rusland. For at få visum skal du have en invitation fra landet – og det får du gratis som rejsende hos os. Du kan læse meget mere om visum og visumreglerne her.

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620