Rejser til Skt. Petersborg

Ruslands vindue mod vesten

Sankt Petersborg lever op til sit navn som en af Europas smukkeste byer. Byen er samtidig med sine over 5 mio. indbyggere Østersøens største by. Nyd paladserne, museerne, koncertsalene og teatrene. Kanalerne, havnen, restauranterne, de nye caféer, stemningen, når du spadserer ned ad hovedstrøget Nevskij Prospek. Har du tid, så besøg den perlerække af sommerpaladser, der findes i omegnen af Sankt Petersborg. Hvis du er i Sankt Petersborg i den lyseste sommerperiode, får du tilmed chancen for at opleve Sankt Petersborgs berømte hvide nætter.

Ruslands 2. hovedstad blev anlagt af italienske arkitekter i 1703. Manden bag byen var Peter den Store. 

Han interesserede sig lidenskabeligt for skibsfart og havde en drøm om en by, der skulle sikre Rusland adgang til havet. I løbet af 1700-tallet voksede Sankt Petersborg frem og stod som Ruslands “vindue mod Europa” for en forfinet arkitektur og kultur. Frem til 1918 var byen landets blændende hovedstad.

Nedenfor nogle forslag til rejser, program og hoteller i Skt.Petersborg. Men vi arrangerer også rigtig mange skræddersyede ture for individuelle og grupper – så ring endelig, hvis I gerne vil en tur til Skt.Petersborg,  og jeres ønsker ikke passer med de ture, vi tilbyder nedenfor. Vi sender gerne et pristilbud på lige netop jeres rejse!


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620