Krydstogter i Rusland

Tag på et spændende og kulturelt flodkrydstogt i Rusland

Krydstogtrejser bliver mere og mere populære, hvilket der er mange gode grunde til. For det første er det en behagelig måde at rejse på, da du har din faste base på skibet og ikke skal leve i en kuffert, alt imens du, som en snegl med hus på ryggen, rejser fra sted til sted og til nye oplevelser. Det er desuden en oplagt måde at møde nye mennesker på – og så er det en miljøvenlig rejseform! 
Mange rejsende danskere har allerede været i både Moskva og Skt. Petersborg og har fået lyst til at opleve andre sider af verdens største land med den imponerende natur. Her hos Alt Rejser har vi mærket en stigende efterspørgsel på cruise og flodkrydstogter i Rusland og tilbyder derfor et stort udvalg af krydstogter. De krydstogtferier på Volga vi har valgt at tilbyde er blandt landets bedste!
En anden form for krydstogt er forbindelsen med Stockholm og Helsinki til Skt. Petersborg og Tallinn. Her har vi indgået et samarbejde med St. Peter Line. Læs mere om mulighederne!
Der er rigtig mange tilbud at vælge imellem. Ring gerne og få en snak om hvilken krydstogt ferie, der passer jer bedst!

preload spinner

Hvorfor tage på krydstogtrejser?

Man skal tage på krydstogt på Volga, fordi det er en helt anden måde at opleve Rusland og dets natur og kultur på. Et krydstogt på de russiske floder er en rejse igennem et land, som i kraft af sin størrelse og alsidighed altid vil spille en rolle i verdenshistorien. 
Det er en ganske speciel oplevelse og noget, man bør gøre mindst én gang i livet! Derudover er både Skt. Petersborg og Moskva nogle meget vigtige og bemærkelsesværdige byer, som er fantastiske at opleve både til lands og til vands. 
Den lange krydstogtrejse gennem Rusland bringer én helt tæt på den anderledes og fascinerende russiske kultur samt den varme og imødekommende folkesjæl. 

Er det muligt at arrangere krydstogt med fly? 

Booker man en krydstogtferie med Alt Rejser, er flybilletter inkluderet i en del af krydstogtrejserne. Vi har valgt at inkludere det i prisen, da det gør oplevelsen og rejsen langt mere overskuelig og tilgængelig.  
Et krydstogt med fly er en nem måde at rejse på og en fantastisk måde at opleve det mægtige Rusland på samt byerne Moskva og St. Petersborg. 

Hvorfor tage på krydstogtrejse med Alt Rejser? 

Book den næste krydstogtferie med os, fordi vi har et indgående kendskab til Rusland – både dets historie, seværdigheder, natur og kultur. Det er noget man mærker, fra den første kontakt vedrørende krydstogt på de russiske floder, ligesom det skinner tydeligt igennem i det endelige rejseprogram med spændende oplevelser i blandt andet Moskva og St. Petersborg. 
Vi elsker Rusland og ønsker, at vores gæster skal have samme fantastiske oplevelse ud deres besøg, som vi har og har haft – derfor har vi også sat os nøje ind i, hvordan rejseprogrammet bedst muligt stemmer overens med jeres rejsedrømme om Rusland. 

Hvilke oplevelser er der ombord? 

Et cruise med Alt Rejser er bestemt ikke kedeligt! Selvom der både er langt mellem Moskva og Skt. Petersborg samt Moskva og Astrakhan, er man godt underholdt undervejs. 
Undervejs mellem byerne lægger krydstogtskibet til kaj i mindre og interessante byer med mange kulturelle seværdigheder, ligesom man på rejsen mellem byerne kan deltage i aktiviteter såsom undervisning i russisk, russiske sange, danseaftener, folkemusik og meget mere. 
Aktiviteterne på det lange cruise er en god måde at lære den russiske kultur og det russiske mindset at kende, hvilket absolut er værd at lære mere om, når nu du skal tilbringe mange dage og nætter i landet. Hvem ved? Måske du får lyst til at vide endnu mere om Rusland, når du kommer hjem igen? 

Kontakt os for prisoverslag og spørgsmål 

Sidder I allerede nu og drømmer om et krydstogt på de russiske floder? Og vil I gerne høre mere om det? Alt Rejser er eksperter i rejser til og krydstogter i Rusland, og vi hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy din næste rejse og cruise!
Kontakt os på telefon 33 12 20 30 eller via mail på info@altrejser.dk. Vores rejsespecialister sidder klar til at hjælpe og vejlede jer, uanset om I har spørgsmål eller gerne vil booke jeres næste ferie. Vi glæder os til at høre fra jer!
 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620