Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt med dansk rejseleder

Vi er glade for nu at kunne tilbyde flodkrydstogter på Volga i grupper med dansk rejseleder.

Alt Rejser har indledt et samarbejde med Krim Rejser og er stolte over at kunne sælge deres spændende krydstogter på Zarens vandveje mellem Moskva og Skt. Petersborg.

Alle krydstogter er på 11 dage i udvendig kahyt med panoramavindue og fuld forplejning, prisen er kun DKK 13.990,- pr. person i delt dobbeltkahyt inkl. flybilletter … og det er samme pris hos begge bureauer!

Krim Rejser står for det praktiske rejsearrangement – Alt Rejser hjælper med visum til Rusland.


Bestil nu →  

Oversigt

Krydstogtet går skiftevis fra Moskva med slut i Skt. Petersborg eller fra Skt. Petersborg med slut i Moskva – se planen under datoer for krydstogt på Volga.

 

Datoer for krydstogt på Volga:

Rejsedatoer Rejseretning
31.05.20 - 10.06.20 Moskva – St. Petersborg 
10.06.20 – 20.06.20 St. Petersborg – Moskva 
20.06.20 – 30.06.20 Moskva – St. Petersborg 
30.06.20 - 10.07.20 St. Petersborg – Moskva 
10.07.20 – 20.07.20 Moskva – St. Petersborg 
20.07.20 -30.07.20 St. Petersborg – Moskva 
30.07.20 – 09.08.20 Moskva – St. Petersborg 
09.08.20 – 19.08.20 St. Petersborg – Moskva 
19.08.20 – 29.08.20 Moskva – St. Petersborg 
29.08.20 – 08.09.20 St. Petersborg – Moskva 
08.09.20 – 18.09.20 Moskva – St. Petersborg 
18.09.20 – 28.09.20 St. Petersborg – Moskva 

 

Priser pr. person:
Delt dobbeltkahyt på hoveddæk              DKK 13.990,-
Tillæg for delt dobbeltkahyt øvre dæk     DKK    1.800,-
Tillæg for enekahyt på hoveddæk           DKK    5.000,-

 

Inkluderet:
Flyrejse København-Rusland t/r inkl. skatter og afgifter
Transfers mellem lufthavn og hotel
Udvendig kahyt på hoveddæk med panoramavindue
Alle måltider
Alle udflugter og entréer 
Dansk ekspertrejseleder
Velkomst- og afskedsmiddage
Tre koncerter og live musik i baren ombord

 

Ikke inkluderet:
Visum til Rusland (DKK 1.200, - pr. person)
Afbestillings- og rejseforsikring
Andre drikkevarer til måltiderne

Program

Dag 1: Ankomst til Moskva
Vi ankommer til Moskva lufthavn og kører til skibet, hvor vi finder vores kahyt. Der er middag ombord.

 

Dag 2: Moskva
Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur i Moskva med bus. Turen starter i den sydlige del med Moskvas universitet (”Spurvehøjen”) og Ny Jomfru Klosteret, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Herfra fortsætter vi til Den Røde Plads med den genopførte Kristus Frelser Katedral og området omkring Kreml. Efter en lærerig dag kører vi tilbage til skibet.

 

Dag 3: Kreml med katedralerne og Metroen
I dag går turen til magtens centrum, Kreml, med dets muséer og tre store katedraler. Formiddagen bruger vi til at fordybe os i denne vigtige del af Ruslands historie. Eftermiddagen står i militærets tegn: vi besøger ”Den Evige Flamme”, hvor Putins livgarde står vagt om symbolet for de faldne soldater under 2. Verdenskrig, mindestenene for de 13 byer, der udviste særligt stort mod i kampen mod Hitler og marskal Sjukovs rytterstatue – et vigtigt symbol på sejren over tyskerne.
Dagen slutter med et besøg i Moskvas imponerende metro, hvor vi besøger nogle af de smukkeste af stationerne, inden turen går tilbage til skibet.
I dag starter selve krydstogtet med ”kaptajnens velkomstmiddag”, en festlig aften hvor vi hilser på kaptajnen og besætningen.

 

Dag 4: Uglitch (den Gyldne Ring)
Efter nattens sejlads gennem Moskvakanalen er vi nået til Volga-floden, hvor første stop er den lille by Uglitch.
Byen blev grundlagt i 1148 og har gennem tiderne været skueplads for mange kampe samt mordet på Ivan den Grusommes lille søn Dimitri i en alder af blot 9 år.
I Uglitch har vi også en enestående mulighed for at besøge en typisk russisk families hjem, hvor vi bliver budt på te og hjemmelavet vodka.

 

Dag 5: Jaroslavl
Byen er opkaldt efter Kiev Rus Storfyrsten Jaroslav den Vise, som grundlagde byen i 1010. Vi skal besøge byens  middelaldercentrum med dets Kreml med kirker og klostre, inden turen går videre til byens spændende ikonskole og -værksted, hvor nogle af Ruslands bedste ikonmalere arbejder.

 

Dag 6: Goritzy, Kirillo-Belozerski-klosteret
På vores vej op ad Volga kommer vi i dag til det smukke og uberørte Goritzy, hvor vi skal besøge det historiske Kirillo-Belozerski-kloster fra 1300-tallet. Klosteret befandt sig strategisk midt i kampene mod 1600-tallets stormagt, Sverige, under den Store Nordiske Krig, hvor Peter den Store besejrede Karl d. XII og vandt store landområder helt ud til Østersøen.

 

Dag 7: Kishi-øen
I dag starter vi med et historisk oplæg, inden vi sidst på formiddagen kommer til øen Kishi, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi får en rundvisning på øens frilandsmuseum med et stort antal træbygninger, hvor den ældste er en af Ruslands ældste trækirker fra 1300-tallet.

 

Dag 8: Mandrogi-øen
Denne ø er en gammel ferieø fra sovjettiden, og man finder en række fine små butikker med gammelt russisk kunsthåndværk som de berømte ”Matruska-dukker”, keramik og forskellige stoffer. Her er der mulighed for at købe ægte autentisk kunsthåndværk som souvenirs. Sidst på dagen ankommer vi til Skt. Petersborg, og i aften er der afslutningsmiddag for krydstogtet…men vi har heldigvis stadig et par dage tilbage i Skt. Petersborg.

 

Dag 9: Skt. Petersborg
Vi skal i dag danne os et indtryk af Skt. Petersborg og besøger først den ældste del af Peter den Stores by - vi starter på hovedgade Nevskij Prospekt med de mange paladser, hvorfra vi kører videre forbi nogle af byens vigtigste attraktioner som Admiralitetet, Skt. Isaak-katedralen og Blodskirken. Vi besøger den gamle bydel og har også en rundvisning i den berømte Peter-Paul Fæstning, hvor bl.a. Peter den Store, zar Nikolaj II og kejserinde Dagmar ligger begravet.
Frokosten spiser vi i det centrale Skt. Petersborg, inden vi fortsætter til Det russiske Museum med en af de fineste samlinger af russisk kunst. Sidst på dagen kører vi tilbage til skibet.

 

Dag 10: Vinterpaladset med Eremitagen og kanalrundfart
Om formiddagen skal vi besøge det imponerende store Eremitage-museum, hvor vi får en rundvisning, der introducerer museet, inden vi får mulighed for at slentre rundt på egen hånd. 
Vi spiser frokost sammen, inden vi tager videre til indkøbsgaden Nevskij Prospekt og Kazan-katedralen – undervejs kommer vi ind i mindre gader, hvor turister sjældent kommer, og får et indtryk af hverdagslivet i byen.
Dagen slutter med en kanalrundfart – en fantastisk oplevelse (især hvis vejret er med os) – inden turen går tilbage til skibet.

 

Dag 11: Afrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og kører til lufthavnen.


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620