Besøg Tjernobyl og Kiev

 

Pris per pers. ved 2 pers. i et delt dobbeltvær. - DKK 5.985,-

Pris per pers. ved 4 pers. i et delt dobbeltvær. - DKK 4.995,-

 

Tillæg for enkeltværelse:  DKK 1.650,-

 

Hotel: Hotel Alfavito 4* el.lign.

 

 

Inkluderet:
-hotel inkl. morgenmad
-frokost på alle udflugtsdage
-transport jf. program
-engelsktalende guide på udflugtsdagene
-alle billetter til nævnte seværdigheder
-transfer lufthavn-hotel t/r
 

Ikke inkluderet:
-flybilletter
-øvrige måltider 
-drikkepenge
 

Kiev og Tjernobyl - 6 dage/5 nætter

Dag 1 Ankomst til Kiev
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er på egen hånd.
 

Dag 2 Kiev
Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres guide til en tur rundt i denne ældgamle hovedstad. I besøger den gamle bydel om formiddagen, hvor top seværdigheder er : St.Sophia katedral. St. Michael katedral, Uafhangighed plads, Kreschatik og Parlament. Turen tager ca. 3 timer.
 

Dag 3 Tjernobyl
I dag går turen til Tjernobyl – og ja, det er sikkert nok! I besøger den forladte landsby Zalissya kun fire km fra Tjernobyl-værket og Red Forest (den røde skov), som blev først og hårdest ramt af det radioaktive nedfald. Turen går også forbi byen Pripyat, hvor der boede 50.000 mennesker inden evakueringen, samt Tjernobyl-værkets reaktorer og kølesystemet. Hele turen tager ca. 9 timer.
 

Dag 4 Pirogovo
I skal besøge friluftsmuséet Pirogovo – det er et af Europas største og genskaber på sine 1.3 millioner kvadratkilometer den oprindelige livsstil fra Ukraines forskellige regioner – det er en unik mulighed for at forstå, hvordan ukrainere levede for 2-3 hundrede år siden. Her finder man eksempler på alt fra vind- og vandmøller til en traditionel sauna, en præstebolig samt caféer, hytter og lader. Der er ligeledes en stor udstilling af landbrugsudstyr, husholdningsartikler, musikinstrumenter, ikoner og meget mere. Turen tager ca. 3 timer.
 

Dag 5

I dag går turen til  Andrejevskij Spusk, som er kendt som ”galleriet under den åbne himmel”, da det er her, lokale kunstnere udstiller og sælger deres værker. 
 

Dag 6 Hjemrejse
Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen.
 


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620