Rejser til Hviderusland

 


Bestil nu →  

Info for rejsen til Minsk

Minsk 
5 dage/4 nætter 

Priser 2018

Pris pr.person i dobbelt værelse:  DKK 3.985 kr. ,-
Enkeltværelse tillæg: DKK 1.395,-

 

Hotel 4* Minsk  
Et rigtig godt hotel i den 4* kategori. Perfekt beliggenhed i Minks historiske center med gym og 2 dejlige restauranter. 

Prisen inkluderer

  • 4 nætter på standard dobbeltværelse inkl. morgenmad.
  • Transport lufthavn-hotel t/r i egen minibus med chauffør
  • Turer med engelsktalende guide, som nævnt ovenfor inkl. entre.


Prisen inkluderer ikke

  • Fly til Minsk – Kontakt os for bedste pris på flybilletter!

 

NB!: Fra d.12.02.2017 kan man rejse visumfrit til Hviderusland hvis opholdet er under 5 dage (inkl. ankomst- og afrejsedag).
Det visumfrie ophold er kun muligt, hvis du rejser til og fra Minsk lufthavn – dog ikke hvis du rejser til eller fra Minsk via Rusland, så skal du fortsat søge om visum (visum er i så tilfælde påkrævet både til Hviderusland og til Rusland). Tilsvarende, hvis du planlægger at rejse ind i landet i bil, bus, tog mv. skal du også søge om et visum til Hviderusland.

 

Udflugter i Minsk (DKK)

Minsk bytur (3 timer)

1 pers 2 pers 3 pers 4 pers
1495,- 795,- 585,- 495,-

Turen giver et indblik i Minsks 900 år lange (kultur)historie samt et indblik i byens nutidige attraktioner/seværdigheder. Turen inkluderer et besøg til det sted, hvor Minsk blev født i det 11. århundrede.

Udflugter i Minsk

Udflugt til Dudutki

1 pers 2 pers 3 pers 4 pers
1795,- 995,- 785,- 645,-

Dudutki som var centrum for det hviderussiske kulturliv. Det er en fantastisk oplevelse at mærke atmosfæren i Hviderusland fra det 19. århundrede. Både gennem den landlige livsstil og ved at finde ud af hemmelighederne i de gamle traditionelle håndværk. En unik chance for at besøge den sidste vindmølle i Hviderusland, som stadig . Du vil se, hvordan man forarbejder korn til mel. I keramikværket kan du ikke kun observere mesterens arbejde, men forsøge at gøre noget ved dine hænder. Du vil også se en rigtig smed på arbejde, der vil give dig en heldig hestesko som en souvenir. Kun i «Dudutki» er der en lovlig maskine til fremstilling af samogon (hjemme brygger). Og selvfølgelig har du en chance for at smage denne gamle traditionelle alkoholholdige drikke. Besøg et landskabsbageri, hvor du kan smage varmt rugbrød med frisk mælk samt landsbyens smør og ost. Gratis tid til at købe souvenirs. Her kan du købe souvenirs fra strøer, træfigurer, skåle af ler, hjemmelavet ost, honning. http://www.dudutki.by.

 

Udflugt til Stalin Line

1 pers 2 pers 3 pers 4 pers
1895,- 1095,- 875,- 695,-

Stalin line, www.stalin-line.by/en/ Militærhistorisk udendørs museum. På dens territorium er der placeret befæstninger, maskinpistol og artilleriudstyr, kommando- og observationsposter. Også i museet er der en imponerende samling af fly, tanke og håndvåben. Udover imponerende udstillinger i komplekset kan du skyde fra våben fra Anden Verdenskrig, en tur på den legendariske rustning og tank BT-7. Som souvenir kan du købe badges, kasketter og militære hjelme, fotograferet i uniform på det tidspunkt.

 

Mir og Nesvizh

1 pers 2 pers 3 pers 4 pers
2575,- 1475,- 1195,- 985,-

Udflygt til Mir Castle er på UNESCOs Verdensarvliste. Det et ekstraordinært eksempel på et centralt europæisk slot, der afspejler foskellige historiske perioder og kulturelle indflydelser (gotisk, barok og renæssance), der for at skabe et imponerende monument til denne regions historie.
Bagefter kører vi til Nesvizh (20 km fra Mir). Den tidligere hovedstad i Radziwillens Ordination www.niasvizh.by. På markedspladsen for denne maleriske by finder du rådhuset, indkøbscentre, håndværkerhuse. Vi vil se på park- og paladset i XVI-XVIII århundreder designet af den italienske arkitekt Giovanni Maria Bernardoni efter ordre fra Nickolay Christoph Radziwill "Sirotka". Det storslåede slot omgivet af høje jordværker og brede damme repræsenterer det system af bygninger, der danner den smagfulde domstolen. Eleverne af renæssance, barok og klassikisme er interlaced heri. Tid til et billede på baggrund af slottet.
Udflugt til Nesvizh Slot. Du vil se de imponerende udstillinger sammensat af et stort antal af relikvier, store haller i paladset, boliger og boliger. Nær - maleriske parker støder op til paladset. Farny-kirken i det XVI århundrede - den første barokke bygning i Østeuropa. Denne kirke er en af ​​de mest værdifulde kirker i Belarus på grund af sin smukke fresco maleri og undercroft.

 

Udflugt til Brest

1 pers 2 pers 3 pers 4 pers
2695,- 1465,- 1100,- 875,-

Brest ligger 60 km sød-vest for Minsk. Brest bytur (3 timer) Besøg til Brest-fæstningen. (bygget i 1942), som blev historie to gange: i 1918 blev Brest-Litovsks hvide palæ, der blev undertegnet, afslutningen af ​​krigen mellem Sovjet-Rusland og Tyskland, her holder de modige soldater fortet i de første dage af den store patriotiske krig. Mindesmærket "Brest Hero-Fortress" omfatter forter, bastioner, kaserner og skulpturelle kompositioner. Du vil besøge fæstningsmuseet i Citadel - den gamle barrack i centrum af fæstningen

Program (Rejse til Minsk)

DAG 1
Ankomst til Minsk.  I hentes i lufthavnen af bil med chauffør,  og køres til hotellet. Indkvartering på det centralt-beliggende 4* hotel Minsk, på  standard dobbelt værelser. Ophold inkl. morgenmad. 


DAG 2
Efter morgenmad byrundtur i bil ( ca. 3 timer)


DAG 3
Dagen på egen hånd eller kan man bestille en guided til Dududki med engelsktalende guide, ca.5 timer . 

 

DAG 4
Dagen på egen hånd eller kan man bestille en guided tur til Stalins linje.


DAG 5
Check-ud af hotellet efter morgenmad.  I hentes på hotellet af bil med chauffør, og køres til lufthavnen.  
 


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620