Visum til heleverden og Kulturrejser

VM-slutrundens 11 værtsbyer

Så er det stensikkert. Danmark har kvalificeret sig til VM-slutrunden i Rusland 😊

I den forbindelse har vi lavet en lille beskrivelse af de 11 værtsbyer, som du kan læse mere om nedenfor. Vi giver blandt andet et kort overblik over Ruslands bæredygtige samt innovative løsninger i forbindelse med opførelsen af intet mindre end ni nye stadions. Vi løfter desuden sløret for datoerne på alle VM-kampene 2018, som du kan se i kampskemaet. Hvis du vil være helt sikker på, hvor Danmark skal spille sine kampe, vil vi dog anbefale, at du venter med at bestille billetter, til der er blevet trukket lod til VM-puljerne den 1. december.

Har du spørgsmål vedrørende hotel- og flypriser, ring venligst til vores rejseafdeling på 33 12 20 30 eller send os en mail på info@altrejser.dk.

FIFA 2018

 

Moskva / Москва – Ruslands moderne hovedstad

Kampe: 14., 17., 20. og 26. juni + 1., 11. og 15. juli

Verdensmesterskaberne begynder og slutter i Ruslands hovedstad, Moskva. Moskva har som den eneste af værtsbyerne to stadions. Det ene er det nybyggede State-of-the-art stadion, Tushino, som er vært for åbningskampen mellem Japan og Rusland den 14. juni. Det andet er Luzhniki Stadion (tidligere kendt som Lenin Stadion) – Moskvas stolthed. Med plads til 90.000 tilskuere, er det VM’s største og kan bryste sig af at have huset Champions League-finalen tilbage i 2008. Byen byder desuden på attraktioner som Den Røde Plads, Kreml og måske verdens smukkeste metrostationer.

Læs mere om flypriser, hoteller, weekend-ture samt pakkerejser i Moskva.


Sankt Petersborg / Санкт-Петербург – Ruslands kulturhovedstad

Kampe: 15., 19., 22. og 26. juni + 3., 10. og 14. juli

Allerede nu er det bestemt at VM-semifinalerne den 10. og 11. juli skal afholdes i Ruslands anden hovedstad, Skt. Petersborg. Også bronze-kampen skal afvikles på et det nye Skt.Petersborg Stadion, som blev indviet i april i år efter ti års byggeri. Stadionet skulle efter sigende være ét af de mest moderne og komfortable i verden. Vil man opleve andet end fodbold, kan vi bestemt anbefale at afsætte lidt tid til Peter den Stores by, der er kendt for det mintgrønne vinterpalads og sine smukke kanaler, der snor sig gennem den historiske by.

Læs mere om flypriser, hoteller, weekend-ture samt pakkerejser i Skt. Petersborg


Nizhny Novgorod / Нижний Новгород – Ruslands tredje hovedstad

Kampe: 18., 21., 24. og 27. juni + 1. og 6. juli.

Det nye Nizhny Novgorod stadions design er inspireret af naturen i Volga-regionen. Den transparente facade, som kan lyses op om natten, skulle ifølge planen være med til at forene temaerne "vand og vind" med den naturskønne region. Med plads til 45.000 tilskuere og et usandsynligt højt arkitektonisk ambitionsniveau, skulle der være lidt mere at komme efter end ”blot” en fodboldkamp. Også Nizhny Novgorods Kreml, byens katedral og de mange fantastiske museer gør byen et besøg værd.

Læs mere om flypriser og hoteller her i Nizhny Novgorod


Jekatarinburg / Екатеринбург – VM's østligste værtsby

Kampe: 15., 21., 24. og 27. juni

I Ruslands fjerdestørste by, der ligger syd for Ural bjergene, skal der spilles fire gruppekampe på det nyrenoverede Central Stadion, der oprindeligt blev bygget i 1957. De russiske myndigheder har valgt at bygge to endetribuner uden for bygningen, for at indfri FIFA's ønske om minimum 35.000 siddepladser på hvert VM-stadion. Byen, der grænser op til Asien, er især kendt for at være knudepunkt for den Transsibiriske Jernbane.

Læs mere om flypriser og hoteller i Jekaterinburg


Kazan / Казань – Ruslands ældste by

Kampe: 16., 20., 24., 27. og 30. juni + 6. juli

Også et nyt stadion er blevet bygget til Kazans 1,2 millioner indbyggere. Arenaen er blevet afprøvet under dette års Confederation Cup, og Ruslands 1000-års gamle by står klar til masser af verdensklassefodbold. Og hvis man vil opleve andet end fodbold, er Kazan, Tatarstans hovedstad, blandt andet verdensberømt for sit unikke køkken.

Læs mere om flypriser og hoteller i Kazan


Sochi / Сочи – Europas længste og mest solrige by

Kampe: 15., 19., 23., 26. og 30. juni + 6. juli

Putins yndlingsferieby og den tidligere OL-værtsby, Sochi, kom for alvor på verdenskortet, da Rusland i 2014 skulle afholde De Olympiske Vinterlege.

Nu kan byen igen forvente stor valfart af sportsentusiaster, som vil kunne opleve spændende VM-slutrundekampe på det nyrenoverede Fisht Stadion – der i øvrigt udelukkende drives af solenergi.

Sochi grænser i øvrigt op til Georgien og ligger lige ud for Sortehavet tæt ved Kaukasusbjergene, hvilket betyder smukke strande, sol og varme samt masser af feriebystemning.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Sochi på tlf.: 33 20 12 30


Kaliningrad  / Калининград– Det gamle Østpreussen

Kampe: 16., 22., 25. og 28. juni.

Den russiske enklave, som ligger mellem Polen og Litauen er også af russiske myndigheder blevet tildelt et nyt stadion med kapacitet til ca. 68.000 tilskuere. Baltika Arena er det nyeste stadion til dette VM og har gjort brug af den nyeste teknologi inden for sol- og vindenergi. Med den relativt tætte placering på Danmark – ikke mere end 363 km fra Bornholm - er det måske ikke et tosset bud, at Danmark kommer til at spille en af sine kampe her.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Kaliningrad på tlf.: 33 20 12 30


Samara / Самара – Bryggeriernes by

Kampe: 17., 21., 25. og 27. juni + 2. og 7. juli

Samara skulle ifølge FIFA have et af de flotteste nybyggede stadions i dette VM. Det arkitektoniske mesterværk har med dets integrerede solceller i tagkonstruktionen både form og udtryk som et stort kuppel-drivhus. Kapacitet: 44.800 tilskuere. Samara er modsat Kaliningrad den by, der geografisk set ligger længst væk fra Danmark til dette VM.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Kaliningrad på tlf.: 33 20 12 30


Saransk / Саранск– En af Ruslands smukkeste byer

Kampe: 16., 19., 24. og 28. juni

Saransk er hovedstad i republikken Mordovija. Denne lille værtsby er især kendt for at opfostre sine idrætsudøvere og har på trods af sin størrelse fået opført et af verden mest moderne stadions til VM-begivenhederne. Yubileyniy Stadion har kapacitet til ca. 44.000 tilskuere og en nybygget letbane skal forene Saransks knudepunkt med stadion.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Saransk på tlf.: 33 20 12 30


Volgograd / Волгоград - 2. verdenskrigs helteby

Kampe: 18., 22., 25. og 28. juni

Byen, der tidligere blev kaldt for Stalingrad, er én af de værtsbyer, der ikke er blevet tildelt et nyt stadion. I stedet er Central Stadionet fra 1964 blevet totalt-renoveret og har nu kapacitet til 45.500 tilskuere. Til øko-glade danskere er denne by Ruslands centrum for økoturisme, som har været et voksende fænomen i landet, siden Den Russiske Føderation erklærede 2017 for ”året for økologi”.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Volgograd på tlf.: 33 20 12 30


Rostov ved Don / Ростов-на-Дону – Gastronomiens mekka

Kampe: 17., 20., 23. og 26. juni + 2. juli

Det nyopførte stadion i Rostov ved Don vil ligesom stadionet i Jekatarinburg have dele, som bliver sat op i forbindelse med afholdelse af VM. Efterfølgende vil man fjerne ca. halvdelen af pladserne, som skal bruges til opførelsen af en ny multihal, som også ligger i den sydvestlige del af Rusland - meget tæt på det Azovske Hav. Byen byder desuden på lokale vine og har en fantastisk zoologisk have samt opera, som er et besøg værd.

Ring for mere information om flypriser og hoteller i Rostov-on-Don på tlf.: 33 20 12 30

Der er ingen tvivl om, at Rusland, som alle tidligere VM-nationer, lægger blod sved og tårer i verdens største og vigtigste sportsarrangement. Og eftersom at VM er hovedårsagen til, at FIFA eksisterer samt organisationens vigtigste indtægtskilde, så er der meget på spil, når startskuddet lyder den 14. juni 2018. Både socialt og kulturelt er der intet event, der overgår Verdens Mesterskaberne i fodbold. VM kan om nogen få verden til at stoppe op og få familier, nabolag og nationer til at samles. Så fra Alt Rejser er der kun tilbage at sige pøj pøj til Danmark og Rusland – og de resterende 30 landshold, som også har kvalificeret sig til slutrunden

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620