Business Travel Service

Lige siden 1977, hvor den kolde krig endnu rasede mellem øst og vest, og kun de modigste turde krydse Jerntæppet, har Alt Rejser hjulpet danskere sikkert og ukompliceret til og fra deres rejsemål i øst. Den dag i dag leverer Alt Rejser med samme høje kvalitet og ditto faglige niveau den samme ydelse til forretningsrejsende til destinationer over hele verden.

Planlægning, booking, rådgivning og visumassistance – alt kan arrangeres til enhver destination. Som den eneste og mest erfarne udbyder af både rejser og visumbehandling – samlet i ét – tilbyder Alt Rejser den forretningsrejsende en service med konkrete fordele og skræddersyede løsninger.

 

Vælg rejsemål

Kina Rusland Indien

Business Travel Service

Forretningsrejser samlet i ét:

•    Ét led i kæden.
Med én allokeret medarbejder som eneste led mellem firma og konsulater/ambassader får man hos Alt Rejser den sikreste løsning til håndtering af de nødvendige dokumenter. Persondata, overførsler og dokumenter styres af ét par hænder fra start til slut. 

•    Rimelig og fordelagtig pris-  uden ekstra gebyrer.
Med en samlet løsning for både rejse og visum vil der aldrig være tale om skjulte ekstra gebyrer på grund af processer, der er spredt mellem diverse underleverandører i eller uden for landets grænser. Alt Rejsers serviceydelser kan og vil altid blive skræddersyet til en rimelig og fordelagtig pris. 

•    Eksklusive løsninger
Alt Rejser tilbyder unikke løsninger til forretningsrejsende, der ellers ikke er tilgængelige på markedet eller direkte på diverse konsulater. Et eksempel på dette, er det elektroniske forretningsvisum til Kina uden fingeraftryk og forsendelse af dokumenter.  

•    Attraktive forretningsområder med bureaukratiske udfordringer.
Alt Rejsers visumløsninger sparer virksomheder for dyre timelønskroner og personaleomkostninger i forbindelse med transport og ventetid på konsulater.  

•    Én kontakt, ét produkt, et kort øjeblik. 
Skal en medarbejder rejse, kontakter man blot Alt Rejser pr. mail eller telefon. Når en plan er lagt efter en kort kontakt,  kan man trygt og straks derefter flytte fokus til vigtigere anliggender. Alt Rejser står for det praktiske og sparer forretningsdrivende for både omkostninger, besvær og dyrebar tid til en fornuftig pris og på en professionel, hurtig og sikker manér.    

 

Arranger et uforpligtede møde.
For at høre mere om en effektiv skræddersyet løsning til Deres virksomheds rejsebehov, kontakt: 
Nikolaj Mouritsen, Alt Rejser +45 33432201 eller skriv til erhverv@altrejser.dk

 


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620