Visum i forbindelse med pakkerejse

Visum til Rusland i forbindelse med en pakkerejse

Danske statsborgere, der rejser til Rusland, har brug for et visum. For at få et turistvisum til Rusland, er det nødvendigt at have en turistinvitation.


Når du køber en pakkerejse eller hotel gennem Alt Rejser får du automatisk en invitation – den er inkluderet i prisen for rejsen.

 

For at skaffe en invitation til dig/jer har vi i første omgang brug for en kopi af dit pas. Senere skal originalpasset bruges til selve visum.

For at kunne få visum, skal man afgive fingeraftryk. Det er muligt at få det gjort i København.

 

I København, skal dokumenterne fysisk være os i hænde min. dagen før man ønsker at afgive fingeraftryk, dvs. papirerne skal sendes med post. Det er også muligt at sende dokumenterne pr. e-mail (inkl. pasfoto. Det koster 150,- , hvis vi skal printe pasfotoet med fotoprinter på fotopapir). Venligst send alle papirerne til Alt Rejser sammen med et følgebrev.

 

Dit originalpas skal IKKE medsendes eller afleveres. Passet skal du aflevere, når du afgiver fingeraftryk. Alt Rejser vender tilbage med information omkring fingeraftryksproceduren.

 

Et turistvisum kan ordnes på 20 arbejdsdage (975,-) eller 7 arbejdsdage (1695,-) og i disse perioder vil I være uden jeres pas. Dertil skal beregnes tid til evt. postforsendelse t/r.
NB: nogle af vore pakkerejser er inkl. visumgebyr. Dette fremgår af ”Prisen inkluderer”.

 

NB: Hvis din sag haster, anbefaler vi, at du sender dokumenterne til os som et ”Quickbrev” eller rekommanderet. I så fald skal brevet afleveres på posthuset, og vi skulle modtage det dagen efter. Sender du det som almindelig brev, kan det tage det op til 7 dage (eller længere) inden vi modtager sagen.

 

Læs mere om hvad der kræves for at få turistvisum her.

 

Ring eller skriv til os for at høre nærmere.

 

 

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620