Rejser til Kina New!

Rejser til Kina 2018

Tag på rundrejse i Kina med Alt Rejser og oplev Kinas unikke kultur og skønne natur. Kina, som tidligere var et kejserrige, er i dag én af klodens mægtigste nationer - både økonomisk, geografisk og befolkningsmæssigt. En rundrejse i Kina vil derfor give et helt særligt indblik i landets historie og kultur, og vi kan garantere smukke landskaber på hele rejsen.


Uanset om du vil på rundrejse i Kina på egen hånd eller i en gruppe, vil du møde landets kontraster overalt. Oplev Kina med én af vores rejser til Kina 2018, hvor vi tilbyder både grupperejser og individuelle rejser til Kina med god service og konkurrencedygtige priser.


Vores rejseforslag her på siden er sammensat af Alt Rejsers Kina-ekspert, og kan naturligvis tilpasses dit ønske. Alt Rejser hjælper dig desuden med at finde små de uspolerede perler i Kina, som kan være svære at finde på egen hånd. Vi kan desuden tilbyde rejser til Kina med dansk rejseleder, hvis det er en gruppe på ti personer eller flere.


For tilbud på rejser til Kina kan du kontakte os på 3312 2030 og/eller sende en forespørgsel til vores Kinaekspert Alice Ye Thomsen på info@altrejser.dk. Hun vil give et konkret tilbud på én af vores rejser til Kina 2018, som passer lige netop dine ønsker.


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620