Rejser til Kina

Tag på rejse til Kina med Alt Rejser og oplev Kinas unikke kultur og skønne natur. Kina, som tidligere var et kejserrige, er i dag én af klodens mægtigste nationer – både økonomisk, geografisk og befolkningsmæssigt. En rundrejse i Kina vil derfor give et helt særligt indblik i landets historie og kultur, og vi kan garantere smukke landskaber på hele rejsen.

Se vores udvalg af pakkerejser nedenfor. Rejseforslagene er sammensat af vores Kina-ekspert og kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Vi arrangerer også rundrejser i Kina til dig, der vil opleve landet på egen hånd – til destinationer som Beijing, Den Forbudte By, Chongqing, Suzhou, Shanghai, Hongkong, Macau og Guangzhou. Vi hjælper med at finde de små uspolerede perler i Kina, som kan være svære at finde selv.

Alle vores rejseforslag er uden flybilletter, da priserne på fly afhænger af pladssituationen på de datoer, du ønsker at rejse – vi hjælper naturligvis gerne med at finde den bedste flyforbindelse til bedst mulige pris, så du kan købe hele rejsen ét sted og være dækket af Rejsegarantifonden.

For tilbud på rejser til Kina kan du kontakte os på 3312 2030 og/eller sende en forespørgsel til vores Kinaekspert på info@altrejser.dk. Vi vil give et konkret tilbud på én af vores rejser til Kina 2019, som passer lige netop dine ønsker.


En af verdens mægtigste nationer

Kina spænder sig over et stort geografisk område, og er samtidig et land, der rummer på enormt meget kulturhistorie. Det gør Kina til et fantastisk spændende land at besøge med flere tusind år gamle arkitektoniske mesterværker og smukke naturområder.

Når du rejser til Kina, kan du opleve alt lige fra landsbyernes rismarker, storbyernes pulserende byliv og enorme skyskrabere til de mest populære seværdigheder som Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og seværdighederne over dem alle: Den Kinesiske Mur.

Du kan naturligvis ikke nå at se det hele på én rejse til Kina. Så vi sørger for, at du kommer til at se de seværdigheder og steder, som står øverst på din ønskeliste. Du kan læse meget mere om vores pakkerejser her på siden, og hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en rejse, er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 33 12 20 30 eller skrive til os på info@altrejser.dk.

Hvornår på året er det bedst at rejse til Kina?

Kina strækker sig over et stort geografisk område, og har som følge deraf forskellige klimazoner. Udover Tibet og den vestlige del af Kina, kan man i grove træk sige, at vinteren er kold og fugtig og sommeren varm og fugtig. Delt op i klimazoner arter vejret sig cirka således:

  • Den sydlige del af Kina: Her varer sommeren fra april til oktober og er varm og fugtig. Vinteren er kort men uforudsigelig på grund af vinde fra Mongoliet og Sibirien.
  • Den centrale del af Kina: Her varer sommeren ligeledes fra april til oktober og er varm og regnfuld. Vinteren her er også kort med temperaturer ned til frysepunktet.
  • Den nordlige del af Kina: Her varer sommeren fra maj til august og er varm. Vinteren er til gengæld kold men tør.

Er det muligt at bruge betalingskort i Kina?

I Kina kan du bruge betalingskort som Visa, American Express eller MasterCard på de fleste større hoteller og i nogle butikker. Der findes også hæveautomater til internationale betalingskort i de større byer, men da det ikke er særlig udbredt endnu, er det en god ide at veksle inden afrejsen.

Hvis du ikke har mulighed for at veksle til kinesiske yuan, er US dollars den bedste valuta at medbringe til at veksle med. Hvis muligheden for at veksle foreligger, er det en god ide at medbringe begge valutaer, så du er sikker på, at du har kontanter nok med.

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620