Vilnius

Vilnius er, med sine over 500.000 indbyggere og universitet, en by med en ung befolkning, mange restauranter og et livligt natteliv. Hotelstandarden er høj, men alligevel er Vilnius et af de billigeste rejsemål i Baltikum. Byen har mange flotte barokkirker og ligger smukt, der hvor floderne Neris og Vilnia mødes, omkranset af grønne bakker. Den gamle by er en af de ældste bymidter i Østeuropa, med tårne, mørke baggårde fra middelalderen og små stræder. Vilnius har en lang og broget historie, og har været beboet længe før den officielle grundlæggelse i 1387. I dag er Vilnius et oplagt weekendrejsemål, med daglig flyforbindelse fra København.

Lad Alt Rejser ordne jeres rejse til Vilnius – enten som en individuelt skræddersyet tur eller som led i en rundrejse i Baltikum. Vi kan tilbyde en pakkerejse inkl. fly, hotel i 3-5* kategorier og evt. program – også i kombination med de andre baltiske hovedstæder. Ring for tilbud!

Udflugter i Vilnius

Byrundtur i Vilnius

Vilnius – en by, som rummer så meget, at det er svært at holde sig væk, når man én gang har været her! Den Gamle By med dens mere end 1200 bygninger fra det 15. og 16. årh. er som et levende museum. Sammen med masser af små butikker, ølstuer og spisesteder giver det byen en meget speciel og hyggelig stemning. Byen opleves bedst på en spadseretur gennem gamle smalle gader med arkitektur, som med rette har givet byen navnet Barok-byen.

Udflugtens varighed: 3 timer

 


Trakai

Trakai 26 km vest for Vilnius er en af Litauens største og mest populære turistattraktioner. Det er Litauens middelalderhovedstad og højborg for landets storfyrster. Flot beliggende på en smal halvø mellem søerne Galvé, Totoriskés og Bernadinai. Slottet blev grundlagt i det 14. århundede af fyrst Gediminas, som på det tidspunkt regerede Litauen. I det 15. årh. opførte hans barnebarn, prins Vytautas, en slotsfæstning på en lille ø ude i søen. I det 16. årh. mistede Trakai dog sin betydning og byens slotte blev nu brugt som fængsler.

Udflugtens varighed: 4 timer


Kaunas

Litauens næststørste by Kaunas ligger 100 km. vest for Vilnius ved floderne Neris og Nemunas. Kaunas var midlertidig hovedstad i perioden mellem de to verdenskrige, hvor Litauen var uafhængigt. I turen indgår en rundvisning i den gamle gotiske Katedral, en spadseretur gennem den Gamle By med dens berømte Rådhusplads (med ”Tordengudernes Hus ”/Perkuna Namai og det 53 m. høje tårn midt på pladsen) og gamle fæstning.

Udflugtens varighed: 6 timer


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620