Cypern på 8 dage/7 nætter light

Hvert år besøger masse af turister middelhavsøen Cypren, som er kendt for sine solrige strande, herlige køkken, smukke solnedgange og ikke mindst som det mytiske fødested for Afrodite, den græske gudinde for kærlighed.  

Oplev arkæologiske seværdigheder, gastronomiske ture, madlavnings mesterklasser, eventyr og mange andre aktiviteter og ture og bliv forelsket i Cypren!

 

Info

Larnaca
8 dage/7 nætter, august - oktober

Hotel 4 * "Sun hall"  (i Larnaca bycenter (swimming pool på taget, ved stranden) eller lignende hotel

Pris pr.pers ved 2 rejsende      DKK  6.995, -

Enkeltværelse tillæg                 DKK  2.995,-

Hotel 4 * "E hotel”  (uden for byen Larnaca , på stranden, et perfekt sted for afslapning)  eller lignende hotel

Pris pr.pers ved 2 rejsende      DKK  6.495, -

Enkeltværelse tillæg                 DKK  2.895,-

 

OBS! Det er muligt at forlænge eller afkorte opholdet - ring for et godt tilbud

 

Inkluderet:

  • 7 overnatninger på Hotel ****
  • morgenmadsbuffet
  • Måltider, som nævnt i programmet
  • Udflugter iflg. programmet
  • Lokal engelsktalende guide

Ikke inkluderet:

  • Flybilletter Danmark-Larnaca – ring for et godt tilbud
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Program

Dag 1 - REJSEDAG

Ved ankomsten til lufthavnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Afhængigt af tidspunktet er der mulighed for at slappe af med en slentretur gennem byen, hvor I kan nyde en kop kaffe og lyset af den slående solnedgang over byens to floder.

Dag 2 - ”SMAG PÅ” LARNACA

Traditional Cuisine & Cultural Flavours - City Walking Food Tour ...

I begynder med en introduktion til turen i centrum af byen, mens I nyder en velsmagende cypriotisk godbid. Derefter går turen rundt i byen til fods med ophold ved forskellige spisesteder for at smage på de lokale specialiteter og opdage de skjulte, kulinariske vidundere, som vI ofte går glip af, som turister. Denne tur inkluderer 5 stop, som vil være en kombination af lokale snacks, hjemmelavede retter og mindst én dessert. I får mulighed for at se, nyde og opleve byen og seværdighederne undervejs, mens I gør jer bekendt med området. Desuden vil der blive anbefalet nogle lækre, mulige spisesteder (opført på en liste, som I vil få udleveret) for at hjælpe jer med at beslutte spisesteder under jeres ophold.

Dag 3 - GÅ PÅ OPDAGELSE I CYPRIOTISKE VINE

Troodos mountain in CyprusI tager en tur ind i Troodos bjergene for at besøge de små, hyggelige landsbyer. Her vil I besøge en prisvindende vingård med egen butik, hvor I får mulighed for en spændende rundvisning i anlægget og en vinsmagning. Dette efterfølges af en tur til landsbyen Omodos, som ligger i et område, der er kendt for sine førsteklasses vinprodukter. Her kan I spadsere rundt på de brostensbelagte hyggelige gader og få en malerisk oplevelse. Herefter tager I til et vinmuseum, der ejes af en familie, der producerer deres egen vin, og også her får I mulighed for at smage på de forskellige vine. Efter I har prøvesmagt mindst 15 vine, er det tid til, at I finder et sted, hvor I kan sidde med en kop kaffe og en traditionel snack på landsbypladsen, for at slappe af og se verden passere forbi.

Dag 4 - EGEN HÅND

Der er tid til at slappe af, tage på stranden eller blot nyde et glas rosévin og nyde vejret.

Dag 5 - JEEP SAFARI

Top Things to do in Paphos - food, events, tours, activitiesDette er det ultimative off-road eventyr for naturelskere. Start dagen med et kaffestop i en traditionel Kafenio (lokal kaffebar) i en lille landsby, blandt de lokale, med et par garanteret, behagelige overraskelser for alle gæster. Derefter fortsætter off-road eventyret med en ”klatring” op ad bjerget til en betagende udsigt og et stop ved et afsides liggende kapel fra det 17. århundrede. Derefter fortsætter I til en meget privat og fortryllende lagune, for at tage en rolig, svalende svømmetur. Turen fortsætter med et stop ved en museumslandsby, som næsten er glemt af tiden, og hvor I virkelig tager et skridt tilbage i århundreder. En af hytterne antages at have været beboet af Richard Løvehjertet. Frokost er valgfrit og kan nydes i hjertet af denne landsby i en typisk cypriotisk familieejet Taverna.

Dag 6 - EGEN HÅND

Der er tid til at slappe af, tage på stranden eller blot nyde et glas rosevin og nyde vejret.

Dag 7 - EGEN HÅND

Der er tid for at slappe af, tage på stranden eller blot nyde et glas rosevin og nyde vejret.

Dag 8 - AFREJSEDAG

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

 

 


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620