Cypern på 9 dage/8 nætter

 

Info

Larnaca
9 dage/8 nætter, - august - oktober


Hotel 4 * "Sun hall"  (i Larnaca bycenter (swimming pool på taget , ved stranden) eller lignende hotel

Pris pr.pers ved 2 rejsende      DKK  8975, -

Enkeltværelse tillæg                 DKK 3395,-

Hotel 4 * "E hotel”  (uden for byen Larnaca , på stranden, et perfekt sted for afslapning)  eller lignende hotel

Pris pr.pers ved 2 rejsende      DKK 8195, -

Enkeltværelse tillæg                 DKK3295,-

 OBS! Det er muligt at forlænge eller afkorte opholdet - ring for et godt tilbud

Inkluderet:

  • 8 overnatninger på hotel ****
  • 8 morgenmadsbuffet
  • Måltider som nævnt i programmet
  • Udflugter iflg. programmet
  • Lokal engelsktalende guide

Ikke inkluderet:

  • Flybilletter Danmark-Larnaca – ring for et godt tilbud
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Program

Dag 1 - REJSEDAG

Ved ankomsten til lufthavnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Afhængigt af tidspunktet er der mulighed for at slappe af med en slentretur gennem byen, hvor I kan nyde en kop kaffe og lyset af den enestående solnedgang over byens to floder.

Dag 2 - ”SMAG PÅ” LARNACA

Dagen begynder med en introduktion til turen i centrum af byen, mens I nyder en velsmagende cypriotisk godbid. Derefter går turen rundt i byen til fods, hvor I stopper ved forskellige spisesteder for at smage på de lokale specialiteter og opdage de skjulte, kulinariske vidundere, som vi ofte går glip af som turister. Denne tur inkluderer 5 stop, som vil være en kombination af lokale snacks, hjemmelavede retter og mindst én dessert. I vil se, nyde og opleve byen og seværdighederne undervejs, mens I gør jer bekendt med området. Desuden vil der blive anbefalet nogle lækre, mulige spisesteder (opført på en liste, som I vil få udleveret) for at hjælpe jer med at beslutte, hvor I vil spise under jeres ophold.

Dag 3 - GÅ PÅ OPDAGELSE I CYPRIOTISKE VINE

Troodos mountain in CyprusTuren går ind til Troodos bjergene for at besøge de små, hyggelige landsbyer. Her vil I besøge en prisvindende vingård med egen butik, hvor I får mulighed for en spændende rundvisning i anlægget samt en vinsmagning. Dette efterfølges af en tur til landsbyen Omodos, som ligger i et område, der er kendt for sine førsteklasses vinprodukter. Her kan I spadsere rundt på de brostensbelagte hyggelige gader og få en malerisk oplevelse. Herefter tager I til et vinmuseum, der ejes af en familie, der producerer deres egen vin, og også her får I mulighed for at smage på de forskellige vine. Efter I har prøvesmagt mindst 15 vine, er det tid til at finde et sted, hvor I kan sidde med en kop kaffe og en traditionel snack på landsbypladsen, for at slappe af og se verden passere forbi.

Dag 4 - MASTERCLASS MADLAVNING

Top 10 Cooking Schools in Singapore 2019Tag jeres kokkehuer på og kom med for at opleve dette unikke kursus i madlavning i bjergene. I får en enestående chance for at lære de traditionelle opskrifter på første hånd i et smukt landsbyhus med en fantastisk tv-kok! Inden I går i køkkenet, besøger I den smukke landsby Omodos, for yderligere at udforske de traditionelle produkter og prøve nogle flere cypriotiske vine. I tager turen længere ud i bjergene til et landsbyhus, hvor I møder en lokal, meget berømt kok og bliver hilst velkommen med snacks og kaffe. Derefter bliver I ledsaget til kokkens egen, nærliggende urtehave til indsamling af friske urter og grønt til dagens måltid. Aktiviteten afsluttes med en traditionel spiseoplevelse, hvor I nyder de retter, I selv har tilberedt.

Dag 5 - JEEP SAFARI

Dette er det ultimative off-road eventyr for naturelskere. Start dagen med et kaffestop i en traditionel Kafenio (lokal kaffebar) i en lille landsby, blandt de lokale, med et par garanteret, behagelige overraskelser for alle gæster. Derefter fortsætter off-road eventyret med en ”klatring” op ad bjerget til en betagende udsigt og et stop ved et afsides liggende kapel fra det 17. århundrede. Derefter fortsætter vItil en meget privat og fortryllende lagune for at tage en rolig, svalende svømmetur. Turen fortsætter med et stop ved en museums landsby, som næsten er glemt af tiden, og hvor vi virkelig tager et skridt tilbage i århundreder. En af hytterne antages at have været beboet af Richard Løvehjertet. Frokost er valgfrit og kan nydes i hjertet af denne landsby i en typisk cypriotisk familieejet Taverna.

Dag 6 - EGEN HÅND

Der er tid til at slappe af, tage på stranden eller blot nyde et glas rosévin og nyde vejret.

Dag 7 - LARNACA VINSMAGNING

I dag får I mulighed for for at lære mere om cypriotiske vine under en guidet smagning ledsaget af lette snacks. I lærer om de forskellige druesorter og hvilke madtyper, der passer til , når I prøvesmager  10 forskellige hvid-, rosé- og rødvine. Efter vinsmagningen har I chancen for at udforske den gamle del af Larnaca by i jeres eget tempo.

Dag 8 - EGEN HÅND

Dag 9 - AFREJSEDAG

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

 


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620