Sviptur til Ruslands to hovedstæder New!

Sviptur til Ruslands to hovedstæder

Moskva er Ruslands nuværende hovedstad og har i mange århundreder været landets religiøse og magtmæssige centrum. Det er en stor og farvestrålende by med imponerende bygningsværker og brede boulevarder, hvor små, gamle kirker afløses af Sovjettidens mastodontbygninger og moderne glasopførelser.

For mange er Skt. Petersborg imidlertid Ruslands hovedattraktion, for tsartidens hovedstad er umådeligt smukt anlagt og hjemsted for en af verdens mest imponerende samlinger af paladser, palæer, kanaler og broer.

Denne tur er optimal, hvis man gerne vil opleve det ægte Rusland men kun har mindre end en uge – det er en kort og intens introduktion til noget af det ypperste, det kulturelle Rusland kan byde på.


Bestil nu →  

Info

Skt. Petersborg og Moskva 

6 dage/5 nætter

 

Rejsedatoer:

Afrejse tirsdag/hjemrejse søndag – fra 01.12.2018 indtil 24.03.2019

 

Priser:

Fra DKK 5.995,- pr. person i delt dobbelt-/tosengsværelse 

 

Prisen inkluderer:
    • Private lokale guider (engelsk- eller skandinavisktalende)
    • 3-4* centralt beliggende hoteller med morgenmad – kan opgraderes til 4-5* mod tillæg
    • Togbillet med Sapsan lyntog fra Skt. Petersborg til Moskva (økonomiklasse)
    • Udflugter jf. program i Skt. Petersborg og Moskva
    • Transport jf. program

 

Prisen inkluderer ikke:
    • Fly København-Skt. Petersborg/Moskva-København – ring til os for bedste tilbud
    • Visum til Rusland (DKK 975,- pr. person ved køb af rejsen – 8 dages ekspeditionstid) 
    
    • Afbestillings- og rejseforsikring

 

Ekspederingstid 8 arbejdsdage: kr. 975,-
Ekspederingstid 5 arbejdsdage: kr. 1255,-

Læs mere om visum her

Dagsprogram

Dag 1: tirsdag
Ankomst til Skt. Petersborg og transfer til jeres centralt beliggende hotel i egen bil.


Dag 2: onsdag
Byrundtur med egen guide til bl.a. den overdådige Isak-katedral, en af verdens absolut største kuppelkirker med en højde på mere end 100 meter.
Efter frokost går turen til Eremitagen, hvor I tilbringer resten af dagen. Eremitagen er en af verdens største kunstsamlinger og består af fem bygninger: Vinterpaladset, Den lille Eremitage, Den gamle Eremitage, Den nye Eremitage og Eremitageteatret.


Dag 3: torsdag
Heldagsudflugt til byen Pusjkin ca. 25 km syd for Skt. Petersborg, hvor Katharina-paladset ligger. Paladset er et imponerende eksempel på arkitektur og havekunst fra 1700- og 1800-tallet, og det er her man finder det berømte Ravkammer, som endelig er blevet restaureret efter nazisternes hærgen under 2. verdenskrig.

 

Dag 4: fredag
Transfer i egen bil til Moskovsky-stationen for at tage toget til Moskva. Ved ankomsten kommer I på en byrundtur, der bl.a. omfatter det berømte Novodevichy-klosteret (Nyjomfruklosteret), hvor adelfamiliernes døtre levede en beskyttet tilværelse, indtil du skulle giftes, samt den nye Zaryadje-park, der ligger lige ved siden af Den røde Plads.


Dag 5: lørdag
Efter morgenmaden skal I på udflugt til Kreml og Kremls katedraler. Hvis Moskva er Ruslands centrum, er Kreml Moskvas centrum – her begyndte og endte de store fyrsters og tsarers liv.
Kremls Rustkammer er også omfattet af besøget – det er Ruslands ældste museum og har en stor samling af personlige ejendele, våben, smykker og kunstgenstande, som har tilhørt tsarer og religiøse ledere.


Dag 6: søndag
Transfer i egen bil til lufthavnen for at tage flyet hjem til Danmark.


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620