Vinterrejse til Moskva New!


Tilbring en vinter weekend i fantastiske Moskva!

 

Tilbuddet inkluderer 3 nætter – fra fredag til mandag.

Vinteren er en fantastisk årstid for et besøg i Moskva, og hvad kunne være bedre end at gøre det i forbindelse med Jul og Nytår?

Russerne fejrer ikke Jul på samme tid, som vi gør, eftersom de følger den julianske kalender, når det drejer sig om Julen. Den russiske ortodokse Jul falder først den 7. januar 2019, så hvorfor ikke holde Jul to gange: En dansk Jul og en ortodoks Jul? Tag til Rusland og hold Jul eller Nytår.

Julemarkederne åbner i Moskva fra midten af december og byder på masser af muligheder for at købe alt fra traditionelle russiske souvenirs til russiske og internationale delikatesser, legetøj, juledekorationer og meget andet spændende!

Det er utroligt populære  at løbe på skøjter i vintermånederne, og den mest berømte skøjtebane ligger på Den Røde Plads, men der er masser af andre steder i begge byer.

Nytåret fejres med manér: Der er fyrværkeri, og byen er fyldt med lys og julemarkeder. Nytåret er den mest fejrede helligdag i Rusland, og uanset hvordan vejret arter sig, er russerne på gaden for at fejre det nye års komme. Så tag til Rusland og slut jer til alle tiders fest.

Resten af vinteren er også spændende og meget behagelig for turister, da der ikke er så lange køer ved de mange seværdigheder.

I januar fejrer russerne ikke alene Julen den 7. januar men også Åbenbaringen den 13., hvor præsterne kaster kors i floden, som modige mænd og kvinder dykker ned og henter i det iskolde og ofte frosne vand! Den 14. januar fejres ’Det gamle Nytår’.

I februar er skøjtebanerne stadig åbne, og mange af juledekorationerne er stadig oppe. Den 23. marts fejrer man ’Heltenes Dag’ eller ’Mandens Dag’, som er en vigtig dag i Rusland.

I marts finder den nok hyggeligste gadefestival sted: ’Maslenitsa eller Pandekageugen’, hvor man overalt i fodgængerarealerne kan finde boder, der sælger alle former for varer og mad, men pandekagerne er den største attraktion. Om søndagen brænder man et symbol på vinteren – det ligner et fugleskræmsel – af i parken for at skaffe sig af med vinteren og hilse foråret velkommen. Næste år falder Maslenitsa mellem den 4. og 10. marts 2019. I marts fejrer man også Kvindernes internationale kampdag den 8. marts.

Vinteren er en pragtfuld årstid i Rusland, hvor man kan møde den ægte russiske vinterkultur og opleve en by, der er langt roligere og opsat på at yde sit ypperste.

Ønskes ekstra nætter eller andre dage i ugen – ring og hør nærmere. Vi har gode tilbud!
Vi hjælper selvfølgelig med visum.
Gældende fredage – mandage i periode 12 oktober  2018 - 22 marts  2019!

Info

Moskva
4 dage/3 nætter

2018 / 2019
Pris pr.pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse: DKK 5.716,-
Tillæg for enkeltværelse: DKK 1.380,-

Prisen inkluderer:

– Flyrejse Moskva-København t/r 
– 3 nætter inkl. morgenmad
– Returbilletter med det hurtige lufthavnstog Aeroexpress.

– 20 billetter til metroen

– Invitation til brug for visum

– 3 dage -adgangsbilletter til museerne

 

  • Kremlin Grounds and Cathedrals entrance
  • One day use of the City Sightseeing hop on / off bus
  • St. Basil's Cathedral on Red Square entrance
  • Russian Icon Museum entrance
  • Pushkin Literary Museum entrance
  • Bulgakov House museum entrance 
  • Museum of Chocolate entrance
  • Institute of Russian Realistic Art entrance
  • River cruise on Radisson Flotilla Prisen inkluderer ikke:
– Afbestillings- og rejseforsikring.
– visum til Rusland
Ekspeditionstid 10 arbejdsdage: DKK 815,-
Ekspeditionstid 5 arbejdsdage: DKK 1095,-

Læs mere om visum til Rusland her.
 

Hoteller

 

4* Holiday Inn Sokolniki

Rusakovskaya St., 24, Moskva

 

Et smukt hotel med mange faciliteter. Kun 3 min  til metro station Sokolniki. Hotellet har en hyggelig bar og restaurant.

 

 

 

4* Mecure Moscow Baumanskaya (kun dobbeltværelse)
 Baumanskaya Ulitsa, 54, byg.1


Dette hyggelige lille hotel ligger kun 3 metrostationer  fra Den Røde Plads. Pæne moderne værelser, alle med wifi, aircondition, safe og minibar. Morgenmadsbuffet indtages i hotellets kombinerede bar og restaurant.


{{amount}}
Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620