Det ukendte Kina

Det ukendte Kina (12 dages rejse til Kina)

Dette er en fantastisk rundrejse til dem, som har lyst til at se det virkelige Kina. Turen kombinerer den moderne metropol, Shanghai, med noget af det smukkeste og mest spektakulære natur i det sydlige Kina.

Transporten foregår med fly, bus og tog.


Bestil nu →  

Info

Det ukendte Kina (12 dages rejse til Kina)
12dage/10nætter

 

Prisinformation

Rejsen gennemføres ved min.10 personer. Vi kan også arrangere for mindre end 10 personer. Ring og hør nærmere for muligheder og tilbuddet.
Det Ukendte Kina (Shanghai -WuYi Shan Mount- XiaMen- Suzhou)

12dage/10nætter
Afrejser November 2019

 

Pris per person i dobbeltværelse: fra DKK 8.995,-
Tillæg for enkeltværelse: fra DKK 2.198,-

 

Pris inkluderer:

 • 10 nætter i delt dobbeltværelse på 4* centralt beliggende hotel
 • Morgenmad dagligt.
 • Transport mellem hotellet, togstationen og lufthavnen,
 • Hurtigtog fra Shanghai – WuYiShan-Xiamen
 • Indenrigsflyrejse: Xiamen -Shanghai
 • Alle udflugter der nævnt i dagsprogrammet, undtagen Impression DaHongBao Show i Wu Yi Shan.

 

Pris inkluderer ikke:

 • Flyrejse København-Shanghai t/r - vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning
 • Visum til Kina (DKK 1.845,- - der skal afleveres fingeraftryk på Det kinesiske Visumcenter)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører (anbefales 4 dollar pr. dag pr. deltagere) 
 • Alt der ikke nævnt under ”pris inkluderer”

Program

Dag 1: København-Shanghai.

Afrejse fra Kastrup lufthavn til Shanghai. Vi lander i Kinas største by – Shanghai midt på dagen i Shanghai.

 

Dag 2: Shanghai

Jin Mao Bygningen (hvis vejret klart) - Sejltur på Huangpu floden - The Bund

Shanghai –en by, der med sine næsten 24 millioner indbyggere er både Kinas største by og tættest befolkede område. Indtil 1949 var byen regeret af vesterlændinge og japanere. Derefter overtog de kinesiske kommunister magten, og de mange udlændinge blev smidt ud.

I dagens Shanghai findes ikke blot Kinas største varehuse, men også de mest moderne industrier, i Shanghai oplever vi også den nye tid bryde frem. Det nye Kina!

Vi starter i Pu Dong-kvarteret: Vi spiser frokost på en lokal kinesisk restaurant. Efter frokost kører vi til Jin Mao Bygningen. Vi skal op på 88. etage hvorfra der er en flot udsigt over hele Shanghai.

Vi skal også på ca. en times havnerundfart på Huangpu-floden inden vi indkvarteres på hotellet, og resten af eftermiddagen er til ”fri disposition”.

 

Dag 3: Shanghai

Yuyuan Basar - Shanghais gamle bydel - Nanjing Road - Akrobatik Show

Vi starter dagen med at besøge på Shanghais gamle bydel, hvor vi skal se Yuyuan Basaren. I de tætbyggede gader med maleriske små huse er der mulighed for at indkøbe de kinesiske produkter fra kunst til souvenirs. Om eftermiddagen tager vi en tur til Nanjing Lu – verdens travleste gade. Resten af eftermiddagen er til fri disposition.

Om aftenen står der akrobatik på programmet. Byens akrobatik trup hører til blandt verdens allerbedste, og vi skal være vidner til et helt fantastiske show.

 

Dag 4. Shanghai - Wu Yi Shan

Heavenly Peak - Sejlads med bambusbåde.

I dag går turen til Wu Yi Shan, hvor vi skal besøge Mount Wuyi som ligger ca.600km syd for Shanghai. Togturen tager ca.3 timer.

Wu Yi Shan ligger i det nordvestlige hjørne af Fujian provinsen. Mount Wuyi er berømt for sine smukke bjerge, Bjergene er blevet opført som en UNESCO World Heritage Site siden 1999 for kulturelle, naturskønne og værdier og biodiversitet.

Vi bruger tiden på vandreture i de smukke omgivelser. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, efter frokosten skal vi på en sejltur på den smukke Chongyang-flod, som bugter sig ind mellem områdets bjerge. På traditionelle bambusbåde stages vi gennem det utrolig smukke landskab. De voldsomme bjergmassiver forekommer ikke mindre imponerende fra bunden af dalen, og hvis vi er heldige, får vi mulighed for at hilse på nogle af områdets mange forskellige fuglearter.

For de friske er der mulighed for at bestige det højeste bjerg i området, The Heavenly Peak, hvorfra der er en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. I en lille dal midt mellem de tårnhøje bjerge ligger et smukt, gammelt tempel, som er et rigtig godt alternativ for de knap så veltrænede. Har man lyst til at gå på jagt i Wu Yi Shan’s mange spændende butikker, er dette også en mulighed. Udover tobak og te, byder Wuyishans butikker på mange spændende antikviteter og traditionel kinesisk medicin. Om aftenen samles vi for at spise aftensmad på en lille lokal restaurant. De mange udendørs spisesteder, gør om aftenen byens hovedgade til et stort levende køkken, og for de modige er der mulighed for at prøve kræfter med nogle af de lokale specialiteter.

 

Dag 5. Wu Yi shan - He Ping Ancient Town

Landsby He Ping Ancient Town – The production –Impression Da Hong Pao Show

I dag skal vi besøge en hyggelig landsby He Ping ancient town, som er strammet fra Tang Dynastiet, hvilket er 900 år gammel. Landsbyen er en perle af en sjælden og historisk landsby som er kendt i hele Kina. Der er ca.200 gamle huse og beboelsesejendomme fra Ming- (år 1368-1644) og Qing- ( år 1644-1912) Dynastierne . Husene er bygget af traditionelle højkvalitets mursten blanke fliser, udskårne bjælker. Landsbyen har fungeret som en slags universitetsby, hvor mange kendte Personer i Kinas historie kom til at få viden og blive uddannet. I dag fungerer byen udelukkende som en turistattraktion – et af provinsens bedste. Efter frokosten kører vi tilbage til Wu Yi Shan, På vej skal vi kigger forbi the-fabrikker, hvor der er mulighed for at prøve de forskellige slags te. Theen fra Wuyishan er kendt over hele Kina, og er områdets helt store eksportvarer. Resten af dage er til ”fri disposition.” Vi spiser aftensmad på en lokal restaurant.

Om aftenen kan man vælge at se forestillingen Impression Da Hong Pao Show (Optional).

Impression Dahongpao er en forestilling lavet af den kendte kinesisk instruktør: Zhang Yimou. Med et budget på over 200 millioner

Kroner, dækker scenen et samlet areal på 10.000 M2 , og giver de 70 minutter lange show en 360-graders overblik over scenen. Showet vises i en park og kulissen indeholder traditionelle bygninger indenfor den arkitektoniske stil tilhørende Wuyi-bjergene. Det er et meget flot og utraditionelt show, der bestemt er et besøg værd.

 

Dage 6. Wuyishan –Xiamen

Zhongshan Road og aftenmarked

På formiddagen skal vi med lyntog til Xiamen. Togtur tager ca.3 timer.

Xiamen, kaldes også Kinas Singapore, som har meget at byde på. Lige fra store, supermoderne indkøbscentre til små lokale fiskemarkeder og handelsgader. Byen tidligere hed Amoy, har en lang og omtumlet historie bag sig, og både vesterlændinge og kinesiske nationalister har sat deres tydelige fodaftryk her. Beliggende ved den sydkinesiske kyst med Taiwan som nærmeste nabo har byen haft stor strategisk betydning. I dag er den en behagelig, velfungerende sydkinesisk by, der både rummer rolige åndehuller og hæsblæsende markedsgader.

Vi ankommer Xiamen midt på dagen. Efter frokosten tager vi en slentretur ned af byens hovedstrøg Zhongshan Lu, der udover spændende forretninger også byder på et afvekslende folkeliv.

Vores aftensmad indtages i byens gamle centrum, og aftenen er afsat til at man kan gå på opdagelse i området omkring Zhongshan Lu, hvor der hver aften er opstillet boder, der faldbyder alverdens varer.

 

Dag 7. Xiamen

Gulanyu øen – Nanputuotemplet - Huli-fortet -på egen hånd

Vi starter dagen med en udflugt til den charmerende ø, Gulangyu, der ligger 5 minutters sejlads fra Xiamen. Øen husede tidligere de mange forskellige europæiske handelshuse, der slog sig ned i Xiamen efter 1. Opiumskrig i 1840’rne. Biler er ikke tilladt på den 1,7 km2 store ø, der af kineserne bliver kaldt »haven i havet«. Vi slutter udflugten på den smukke ø med en tur i svævebanen, der fører os op til øens højeste punkt, Solklippen.

Efter frokosten kører til det nærliggende buddhistiske tempel, Nanputuo, som stadig bruges aktivt. Vi får et anderledes indblik i livet i et buddhistisk kloster.

Fem minutters kørsel fra Nanputuo-templet ligger byens gamle fæstningsværk, Hulishan-fortet. Fortet har tidligere været brugt som forsvar mod sørøvere og pirater og blev voldsomt udbygget i slutningen af 1800-tallet, hvor tyske Krupp-kanoner blev importeret. Fra fortet har man en smuk udsigt over Xiamens kystområde. Resten af dagen er afsat til eventyr på egen hånd.

 

Dag 8. Xiamen – Yongding

Hakkaborgene

Dagen står i de fantastiske Hakka-borges tegn. Hakkaerne, en af Kinas mange minoritetsgrupper, slog sig ned i området efter at blive sendt på flugt fra deres oprindelige tilholdssted i det centrale Kina. Som tilflyttere i et nyt og fremmed område var Hakkaerne meget sårbare over for uroligheder. Hakkaborgene fungerede både som forsvarsværker og beboelse.

Den er blevet opført som en UNESCO World Heritage Site siden 2008

Vi forlader Xiamen tidligt om morgenen og kører gennem de smukke landbrugsområder syd for byen, hvor der dyrkes ris, bananer, appelsiner m.m. Vores mål er Hakka-borgene i området omkring Yongding. Disse kæmpestore slægtsborge med plads til 500 mennesker er et fantastisk syn. Strategisk placeret i det smukke landskab, ligner bygningsværkerne noget fra en anden verden! Vi skal selvfølgelig indenfor og se, hvordan de lokale bor, og have et nærmere indblik i hverdagen i »verdens største familiekollektiv. Vi kører tilbage til Xiamen senere om eftermiddagen. På vejen kan vi opleve den skønne natur i det sydlige Kina. Vi spiser frokosten og aftensmad på hyggelige lokale restauranter. Om aften skal vi med flyet til vores næste destination – Suzhou. Vi kører direkte til Hotellet og resten af aften er tid på egen hånd.

 

Dag 9. Suzhou

Fiskernes Have-Silkepinderi – Gamle Byport Vi begynder dagen med at besøge i Fiskernes Have – en af Suzhous smukkeste haver. Dernæst skal vi besøge et silkespinderi og følge en del af processen fra kokonen koges, til den færdigspundne silke pakkes ned i store, bløde bundter.

Efter frokost skal vi ser Suzhous gamle byport, der på et væsentligt punkt adskiller sig fra Kinas andre byporte. Resten af eftermiddagen er til ”fri disposition”. Aftenen tilbringes i Fiskernes Have, hvor vi skal sidde af kulørte lamper- og lytte til klassisk kinesisk musik!

 

Dag 10. Suzhou-Tongli- Shanghai

Om morgenen kører vi fra Suzhou til Tongli (ca.1/2 times kørsel). Byens billede præges af kanaler og gamle huse. Her skal vi endvidere opleve en af de mest smukke og velholdte haver i det sydlige Kina, ”Meditationshaven” Efter frokost kører vi direkte til hotellet i Shanghai og resten af eftermiddagen er til fri disposition og afslapning.

 

Dag 11 På egen hånd – Qibao Ancient Town -Afskedsmiddag

Denne dag er afsat til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. Man kan f.eks. tage til fri markedet – Taobaocheng, Her kan man forsynes sig med i tøj, sko, ure, tørklæder og meget andet. Husk at det er på sin plads at prutte om prisen, så det er med at have tålmodighed. Kineserne er særdeles dygtige og driftige forretningsmænd – og kvinder! Har man lyst til museumsbesøg, anbefales Shanghai Museum, som der ligger tæt på The Bund. Senere på eftermiddagen mødes vi igen, hvor vi skal på en lille udflugt i Qibao - en hyggelig gammel bydel lidt udenfor Centrum af Shanghai. Qibao er kendt for kinesiske traditionelle gadekøkkener og husenes stil fra Ming og Qing Dynastier (ca.for 200-600 år siden).

Vi afslutter dagen med afskedsmiddage på en hyggelig lokal restaurant. Her skal vi smage gode lokale retter, samt vin og snaps hvis man har lyst til det.

 

Dag 12. Shanghai- København. Hjemrejse til Danmark

Senere på formiddagen kører vi til Pudongs internationale Lufthaven. Vi lander i Kastrup Lufthaven senere på eftermiddagen.

 

Detaljeret program


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620