Hotel i Moskva

 

Nedenfor et udvalg af de hoteller, vi benytter mest til vore kunder i Moskva. Mange af de gode, centraltbeliggende 4-5* hoteller har lave weekendpriser, gældende ved overnatninger fra fredag til mandag. Ring og hør nærmere.

Da priserne ændrer sig fra dag til dag, ring venligst og få oplyst dagspris på ønskehotellet!

 

Kontakt os for bedste pris på flybilletter!

 

Invitation til brug for russisk visum er GRATIS ved køb af hotel gennem Alt Rejser!

Klik på de enkelte hotelnavne for at læse om hotellerne og se fotos af dem!

Find dit hotel her

 
3*  Hotel Tourist

Selskohozyaistvennaya ulitsa 17/2.

 

Stort hotel med over 500 værelser, beliggende i den nordøstlige del af Moskva, 8 metrostop/ca. 25 min. fra centrum.

Metro: Botanichesky sad

 

3Hotel Vega

Izmailovskoye shosse 71,bygning 3B

 

Ét af hotellerne i Izmailovo- hotelkomplekset, som blev bygget i 1979 i forbindelse med Olympiaden. Rigtig godt hotel med mange faciliteter, og tæt på Moskvas største marked. Ligger 6 metrostop fra centrum, ca. 20 min kørsel.

 

Metro: Partizanskaya

3Hotel Cosmos

Prospekt Mira 150

 

Gedigent hotel beliggende ved udstillingscentret VDNKh, hvor der i Sovjettiden var gigantiske landbrugsudstillinger Et populært hotel med mange restauranter, barer, souvenir shops mm. Ligger 7 metrostop fra centrum, ca. 20 min kørsel.

 

Metro: VDNKh

3Hotel Arbat House (tidligere Melodiya)

Skatertnij pereulok 13

 

Lille, hyggeligt og meget centralt placeret hotel 3 minutters gang fra Nye og Gamle Arbat og i gåafstand (20 min.) fra Den Røde Plads og Kreml.

 

Metro: Arbatskaya

3Budapest

2/18 Petrovskie linii

 

Historisk hotel fra 1876, med perfekt beliggenhed kun 10 min. gang fra Den Røde Plads og Bolshoi-teatret. Pæne værelser, stort morgenmadslokale.

 

Metro: Trubnaya eller Kuznetskiy Most

3*  Hotel Peking

Bolshaya Sadovaya Str. 5/1

 

Hotel Peking byder på klassisk elegance i Stalin-stil i centrum af Moskva.

 

Metro: Mayakovskaya eller Pushkinskaya

4*  Hotel Merriott Tverskaya

Tverskaja Jamskaja 34

 

Dejligt 4* hotel for enden af Tverskaya, Moskvas mest charmerende og elegante hovedstrøg, som går ned til Den Røde Plads. Hotellet har en hyggelig bar og restaurant.

 

Metro: Belorusskaya

5*  Radisson Royal

2/1 Bygning 1 Kutuzovskij Prospekt

 

Det legendariske Hotel Ukraine er blevet købt af Radisson og renoveret til international luksusstandard. Hotellet har stadigvæk bevaret sin arkitektoniske egenart (er kendt som én af Moskvas ”syv søstre” – de overvældende nygotiske paladser fra Stalintiden) og sin storslåede udsigt over Moskvafloden. Hotellet ligger i gåafstand fra centrum. Prøv baren på 31. etage med udsigt til det nye Moscow City.

 

Metro: Kievskaya

5*  Hotel Hilton Leningradskaya

Kalanchevskaya Street 21/40.


Hotellet er ét af Moskvas “syv søstre”, de karakteristiske højhuse bygget i Stalin-tiden, som f.eks. universitetet og udenrigsministeriet. Superlækkert hotel beliggende lige ved de tre banegårde ”Leningradsky”, ”Kazansky” og ”Yaroslavsky”, 4 metrostop fra Den Røde Plads. Hotellets interiør er en overdådighed af forgyldte lysekroner og marmorsøjler. Hyggelig lobby-bar og restaurant med mad i topkvalitet. Alle værelser har safe, air-condition, TV, minibar, hårtørrer mm.

5*  Hotel National

Mokhovaya 15/1.

 

Ét af Moskvas historiske hoteller, bygget i 1903. Tættere på Den Røde Plads og Kreml kan man ikke bo! Hotellet oser af ”old-world charm”. Medlemmer af Zarfamilien har boet her,og Lenin boede i værelse 107 under Oktober-revolutionen.

 

Metro: Teatralnaya

5*  Metropol

Teatralny Proezd 2

 

Et af Moskvas mest kendte og bedste hoteller. Spændende arkitektur, bygget i 1899-1903 i Jugendstil og prydet med fresker af Ruslands kendte kunstner Vrubel. Morgenmaden indtages i den overdådige restaurant med søjler og springvand!

 

Metro: Teatralnaya

5*  Hotel Marriott Grand

26/1 Tverskaya Str

 

Ét af vore favorithoteller i den kategori! Skønt 5* hotel med udsøgt service. Stor lobby, to gourmet-restauranter og lobby bar. Store dejlige værelser, alle med safe, minibar, hårtørrer mm. Ligger perfekt på Tverskaya, kun 10 min. gåtur fra Den Røde Plads


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620