Luksustog - Fra Beijing til Moskva via Mongoliet – 16 dage

Tur 5: Fra Beijing til Moskva i luksustog – 16 dage 

Pakkerejse inkl. fly, tog, guides på hele rejsen, visum mm. Faste afrejsedatoer

På denne rejse vil der blive taget hånd om jer fra afgang til ankomst! Guiderne er med i toget hele vejen, der er helpension inkluderet på stort set hele turen, og der tilbydes mange spændende udflugter undervejs. Derudover er det muligt vælge mellem forskellige kategorier af kupéer, lige fra standard 4-køjs kupéer uden bad,  over ”Nostalgic”-kupéer hvor to kupéer deles om bad og toilet, til luksuskupéer med eget bad og toilet. I kan læne jer tilbage i toget og slappe af – alt bliver ordnet for jer, og I skal bare nyde den fantastiske rejse med verdens længste jernbane! Denne rejse arrangeres også i modsatte retning, dvs. fra Moskva til Beijing  - se tur 5.

 


 

Info

Beijing - Ulan Bataar/Terelj - Ulan-Ude – Bajkalsøen – Irkutsk – Novosibirsk - Ekaterinborg – Kazan - Moskva  
16 dage/14 nætter (heraf 1 nat i fly, 5 nætter på hotel og 9 nætter i tog).
Rejsen gennemføres med rejsende fra forskellige lande.

 

Afrejser 2020

16/05-2020 - 31/05-2020
13/06-2020 - 28/06-2020
09/07-2020 - 24/07-2020
01/08-2020 - 16/08-2020
27/08-2020 - 11/09-2020
19/09-2020 - 04/10-2020

Priser 2020

 

Pr. person i:
4-personers standard-kupé/dobbeltværelse på hotel:
41.895,-
Tillæg pr.person ved 3 personer i kupéen: kr. 8.785,-
2-personers classic-kupé/dobbeltværelse på hotel:  56.985,-
Enkeltkupé, classic, i tog samt enkeltværelse på hotel: 74.895,-
2-personers superior plus kupé/dobbeltværelse på hotel: 61.985,-
Enkeltkupé, superior plus, i tog samt enkeltværelse på hotel: 82.695,-
2-personers Nostalgic Comfort**-kupé/dobbeltværelse på hotel: 74.985,-
Enkeltkupé, Nostalgic Comfort**, i tog samt enkeltværelse på hotel: 106.895,-
2-personers Bolshoi-kupé**/dobbeltværelse på hotel: 96.875,-
Enkeltkupé, Bolshoi**, i tog samt enkeltværelse på hotel: 141.995,-

 

Tillæg for enkeltværelse på hotel, pr. person: 4.995,- (f.eks. ved én plads i 4-personers kupé og enkeltværelse på hotel).

Læs mere om kupéerne her.
** Nostalgic Comfort og Bolshoi-kategorierne findes ikke i det kinesiske tog, som udgør én nat på rejsen. Indkvartering vil i stedet ske i pæne 2-køjs kupéer. Der er ikke bad i det kinesiske tog.

Der tages forbehold for ledig kapacitet ved bestilling.

 

 

Priser inkluderer:

 • Togbillet i valgte kategori
 • 2 nætter på 5* hotel i Beijing
 • 1 nat på 4* hotel i Ulan-Bataar
 • 1 nat på 3* hotel i Irkutsk
 • 1 nat på 5* hotel i Moskva
 • 9 nætter i tog
 • Helpension, startende med middag på 1. dagen i Beijing til morgenmad på 15. dagen i Moskva.
 • Udflugter iflg. program, inkl. alle entréer
 • Engelsktalende guides på hele rejsen, fra Moskva til Beijing.
 • Lokale engelsktalende guides til udflugter en route
 • Transport stationer-hoteller iflg program
 • Lægeassistance ombord på toget fra Moskva til den kinesiske grænse
 • Turistvisum til Rusland. NB: Der er krav om fingeraftryk ved visumansøgninger til Rusland, og dette foregår i København. Alt Rejser hjælper jer igennem processen.
 • Turistvisum til Mongoliet
 • Turistvisum til Kina. NB: Der er krav om fingeraftryk ved visumansøgninger til Kina og dette foregår i København

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Flybillet ( Vi finder den beste forbindelse for bedste pris) 
 • Afbestillings- og rejseforsikring (rejseforsikring er obligatorisk i forbindelse med visumansøgninger til Rusland)

 

Rejsens højdepunkter :

 • "City of Lights" byrundtur Moskva
 • Kreml i Kazan
 • Velkomst ceremoni med brød og salt i Novosibirsk
 • Sibirske træhuse i Irkutsk
 • Panoramisk togrute langs Baikal søen med fotostop
 • Picnic på bredden af Baikal-søen (hvis vejret tilladert)
 • Mongolsk ridning show
 • Forbidden City og Kinesiske Mur i Beijing
 • Vodka smagning med traditionelle russiske snacks og rød kaviar

Program

Dag 1 - AFREJSE FRA DANMARK:
Afrejse med fly fra København.

Dag 2 – BEIJING SIGHTSEEING:
Ankomst til Beijing. Afhetning i lufthavnen og kørsel til hotellet. Senere på dagen sightseeing i Beijing, til bl.a. Tiananmen-pladsen (også kaldet Den Himmelske Freds Plads), Himmeltemplet og nogle af de nyere arkitektoniske perler, f.eks. Fuglereden, som blev bygget i forbindelse med Olympiaden i 2008. Ovenatning på hotel. Morgenmad og middag er inkl.

Dag 3 - BEIJING – DEN KINESISKE MUR:
Man kan ikke have været i Kina uden at besøge Den Kinesiske Mur. Muren strækker sig over 6000 km og blev opført som et forsvarsværk mod invasioner. På vej ud til muren besøges en perlefarm, som dyrker muslinger til perler, og der gøres endvidere holdt ved de imponerende Ming-grave og Åndevejen, som fører op til de 13 grave. Om aftenen middag med Peking-and på menuen. Overnatning på hotel.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 4 - DEN FORBUDTE BY OG AFREJSE MED TOG:
Efter morgenmad check-ud af hotellet, efterfulgt at rundvisning i Den Forbudte By.

Om aftenen transport til stationen for afgang med det chartrede kinesiske tog. Dette tog er ikke udstyret med bad, og nogle af de højeste kupé-kategorier findes ikke på dette tog. Turen i det kinesiske tog varer ca. 16 timer, herefter skiftes til russisk tog med faciliteter som beskrevet under ”prisen inkluderer”. Overnatning ombord på toget.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 5 - GENNEM GOBI-ØRKENEN:
Omkring middagstid ankommer toget til den mongolsk-kinesiske grænse ved Erlian hvor det chartrede russiske tog venter. Det kinesiske tog kan ikke forsætte ind i Rusland på grund af forskellige sporvidde. I Erlian mulighed for besøg til det farverige lokale marked inden jeres tog fortsætter gennem Gobi-ørkenen, over de grønne mongolske stepper mod Ulan-Bataar. Overnatning ombord på toget.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 6 – ULAN-BATOR:
Om morgenen ankommer toget til Ulan-Bataar, hovedstaden i Mongoliet. Dagen starter med sightseeing i Ulan-Bator, hvor I bl.a. besøger det imponerende buddhist-tempel Gandan, og Choijin Lama-templet. Overnatning på hotel. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 7 - ULAN-BATOR OG TERELJ:
Efter morgenmad besøg til et tempel, hvor I overværer en buddhistisk religiøs ceremoni. Herefter køres I til Terelj-nationalpark, som ligger ca. 60 km fra Ulan-Bator. Turen inkluderer et besøg hos en nomadefamilie, som bor i ét af de traditionelle Ger-telte. Der vil være et hesteshow og frokosten nydes i det fri i de smukke omgivelser. Senere på dagen retur til Ulan-Bator og ombordstigning på toget. Overnatning ombord på toget.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 8 - ULAN-UDE:
Rejsen fortsætter gennem Selenga-dalen (Selenga er Mongoliets længste flod) og toget ankommer til Ulan-Ude, hovedstaden for den autonome republik Burjatien. Der vil være en kort rundtur i byen, herefter retur til toget som fortsætter på den oprindelige transsibiriske rute. Overnatning ombord på toget.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 9 – BAJKALSØEN:
Toget nærmer sig Bajkalsøen, som er verdens største ferskvandssø. Om morgenen kører toget langs søen på den gamle transsibiriske rute. Der gøres fotostop undervejs. Toget ankommer til ”havne”-byen Port Baikal, og herfra går turen videre i båd til den lille sibiriske landsby Listvyanka. Der er mulighed for at tage en svømmetur i Bajkalsøen fra båden. Sejlads retur til Port Bajkal og om aftenen picnic ved søbredden.  En enestående mulighed for at opleve stilheden i den unikke natur. Overnatning ombord på toget.  Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 10 – IRKUTSK:
Toget ankommer til Irkutsk, som i zar-tiden var hovedstad i Østsibirien. Byen blev grundlagt i 1652 i forbindelse med den russiske kolonisering af Sibirien. Sibiriske købmænd brugte store summer på, at Irkutsk i skønhed kunne måle sig med de vestrussiske byer, og deres anstrengelser gav byen endnu et af sine mange tilnavne: Sibiriens Paris. Under byturen vil I passere de smukke træhuse og et mindesmærke for Zar Alexander III (som tog initiativ til at bygge jernbanen). Efter frokost udflugt til et friluftsmuseum. Overnatning på hotel i Irkutsk. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 11 – I TOGET:
Efter morgenmad transport retur til jeres tog, og turen går videre gennem det østlige Sibirien.  Køkkenchefen vil servere russiske specialiteter, og der vil være vodka-smagning med snacks, mens toget kører forbi små russiske landsbyer med de karakteristiske træhuse, gennem store birkeskove og et betagende bjerglandskab. Overnatning ombord på toget. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 12 – NOVOSIBIRSK:
I ankommer til Novosibirsk, den største by i Sibirien, ved middagstid. Ankomsten fejres på russisk vis med brød og salt! Bytur i Novosibirsk, inkl. stop ved det store statue af Alexander III og ved Ob-floden. Efter middagen fortsætter toget vestpå. Overnatning ombord på toget. Morgenmad, frokost og middag er inkl.  

Dag 13 – EKATERINBORG:
Toget ankommer til Ekaterinborg om eftermiddagen. Byen er især kendt for at være åstedet for bolsjevikkernes mord på zar Nicholas II og hans familie i 1918. På byrundturen indgår et besøg til ”Kirken på det Spildte Blod” som blev bygget i 2003 på det sted, hvor mordene fandt sted. Ekaterinborg er også grænsen mellem det europæiske og det asiatiske kontinent, og dette er symboliseret med en obelisk, som naturligvis også besøges under byturen. Overnatning ombord på toget. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 14 – KAZAN:
Om morgenen ankomst til Kazan, hovedstaden i Tatarstan. Rundvisning i Kazans Kreml (som er på UNESCOs Verdensarvsliste), hvorfra der er en fantastisk udsigt over Volga-floden og hvor guiden fortæller om det historisk turbulente forhold mellem tatarer, kossaker og russere.  Om aftenen fortsætter toget vestover. Overnatning ombord på toget. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 15 – MOSKVA:
Omkring middagstid ankomst til Moskva, den sidste by på ruten. Afhetning i lufthavn og kørsel til hotellet. Om eftermiddagen besøg til Kreml og katedralerne i Kreml, og om aftenen bytur ”City of Lights”, hvor I går en tur på Den Røde Plads og vises rundt i Moskvas metro, med stop på nogle af de flotte palads-agtige stationer. Overnatning på hotel. Morgenmad, frokost og middag er inkl.

Dag 16 - SIGHTSEEING OG AFREJSE FRA MOSKVA:
Efter morgenmaden hentes I på hotellet til en bytur i Moskva, inkl. besøg til det smukke Novodevichy kloster. Senere på dagen transport til lufthavnen for returrejse med fly til København. Morgenmad er inkl.


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620