Bajkal trekking

Trekking er en god ferieform for naturelskere og for dem, der foretrækker en aktiv ferie!

På denne trekkingrejse kan man opleve den uspolerede, unikke natur langs Bajkalsøen. Turen går i gennem Bajkal National Park, som er berømt for sin unikke flora og fauna.

Vores dygtige guider vil tage jer med på en uforglemmelig tur og vise jer Bajkals hemmligheder!


 

Info

Irkutsk
4 dage/3 nætter


Afrejser: Hele året

Priser 2018 

Pr. person:
ved 1 person kr.3.540,-
ved 2-3 personer kr. 3.390,-
ved 4-6 personer kr. 3.310,-


Prisen inkluderer:

  • Billetter med offentlig bus: Irkutsk – Bolshoe Goloustnoe; Listvyanka – Irkutsk
  • 3 overnatninger i træhuse eller i telt (efter ønske)
  • Helpension, fra aftensmad på 1.dag til og med frokost på 4.dag.
  • Engelsktalende guide
  • Entré til Bajkal Nationalpark
  • Trekking udstyr

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Flybilletter til/fra Irkutsk. Kan kombineres med Den Transsibiriske Jernbane, ring og hør nærmere.
  • Afbestillings- og rejseforsikring
  • Andre personlige udgifter, såsom drikkepenge
  • Visum til Rusland

Ekspeditionstid 10 arbejdsdage: 815,-
Ekspeditionstid 5 arbejdsdage: 1095,- 

Program

DAG 1
Transport med offentlig bus fra Irkutsk til Bolshoe Goloustnoe landsby (ca.130 km – 3,5 timer’s kørsel), hvorfra trekkingturen starter. Bolshoe Goloustnoe var tidligere en Buryat koloni, hjemsted for de lokale fiskere. Landsbyen har i dag ca. 800 indbyggere, hvoraf halvdelen er buryater (den oprindelige befolkning) og den resterende del russere. Navnet Goloustnoe betyder noget i retning af ‘nøgen, gold flodmund “, og afspejler den golde steppe omkring det sumpede floddelta.  Indkvartering i træhuse (fælles indkvartering, dvs. ikke mulighed for dobbelt- eller enkeltværelser). Aftensmad.

DAG 2 

Efter morgenmaden starter trekkingturen til Kadilnyi Cape (ca.17 km). Kadilnyi Cape ligger mellem landsbyen Bolshie Koty og Bolshoe Goloustnoe på den vestlige bred af Baikal søen. 

Man nyder landskabernes øde bugte og strande i kombination med smukke og unikke alpine enge. Der er et turistcentrum med Banja (russisk badstue) og souvenirbutik på Cape. Overnatning i træhuse.

DAG 3

Efter morgenmad fortsætter trekkingturen til landsbyen Bolshie Koty (ca. 15 km).
Bolshie Koty er en lille russisk landsby, som ligger ved Bajkal bredden. Omgivet af bakker og maleriske klipper har denne ensomme landsby sin egen livsrytme - målt ikke i timer men i årstider.
Historien om denne landsby er tæt forbundet med historien om industriens udvikling af området. Her var tidligere miner til udvinding af guldstøv, en glasfabrik og en videnskabelig biologisk feltstation.
Ikke langt fra Bolshie Koty ligger Skriper Rock, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den vestlige bred af Baikal. Tæt på Skriper Rock ligger en lille grotte på omkring 60m2, hvor man har fundet forskellige gamle redskaber fra den gamle urbefolkning.

DAG 4

Efter  morgenmad starter trekking til Listvyanka landsbyen. (ca. 20km)
Listvyanka er en af de største og mest populære turistdestinationer i Bajkal-regionen. Landsbyen blev grundlagt i midten af det 17. århundrede, og bestod først kun af et par huse, hvor fiskerne boede. I det 18. århundrede blev det vigtigste skibsværft i Bajkal etableret her.
I dag er Listvyanka det vigtigste turistområde i Bajkal, med mange moderne hoteller, cafeer og souvenirbutikker. Morgenmad og frokost denne dag.
Herfra afsluttes turen med offentlig bus tilbage til Irkutsk eller ekstra overnatninger i Listvyanka mod tillæg.


Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620