Fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina

Oprettet d.

Den kinesiske ambassade indfører den 4. oktober 2018 krav om fingeraftryk ved ansøgning om visum til Kina – dette kan kun gøres personligt på Det kinesiske Visumcenter i København. Alle rejsende, undtagen børn under 14 år og seniorer over 70 år, skal afgive fingeraftryk. De afgivne fingeraftryk tilknyttes passet og er gældende i fem år (såfremt passets resterende gyldighed er minimum fem år). Rejser du ofte til Kina, behøver du således ikke afgive fingeraftryk hver gang, såfremt du bruger det samme pas.
Hvis du bestiller visum hos Alt Rejser, sørger vi for at gennemgå al dokumentation for at sikre, at alt er i orden. Vi indleverer ansøgningen til Det kinesiske Visumcenter og bestiller efterfølgende en tid til afgivelse af fingeraftryk, som passer dig bedst muligt. Således kommer du lettere igennem visumprocessen og undgår unødvendig ventetid. 
Vær opmærksom på, at behandlingstiden først gælder fra det øjeblik, hvor du har afgivet fingeraftryk, og vi anbefaler derfor, at du ansøger om visum i meget god tid.

Alt Rejser
Email: sales@altrejser.dk
Phone: +45 33122030
Url:
cash, credit card
Vesterbrogade 6 D
København V, 1620